Είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά !

“Η τέταρτη κούπα δεν ήρθε στο λιμάνι, όπως θέλαμε… Όμως, ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής και ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Υπάρχει πάντα και αντίπαλος, δεν μπορούμε να τα έχουμε ποτέ όλα δικά μας. Αυτά τα παιδιά μας έχουν κάνει τόσες φορές περήφανους και αξίζουν ξανά το χειροκρότημά μας” γράφει ο dp11 μετά τον χαμένο τελικό της Euroleague.

olympiacos_bc

Φτάσαμε μέχρι τη βρύση, αλλά αυτή είχε στερέψει… Έπρεπε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα σε μία πλήρη ομάδα, που έπαιζε μέσα στο σπίτι της και προέρχονταν από δύο σερί χαμένους τελικούς. Μία ομάδα που διαθέτει πολλαπλάσιο μπάτζετ και είχε 20 ολόκληρα χρόνια να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας…

Χάσαμε επειδή δεν ήμασταν καλοί σ’ αυτό το παιχνίδι και ο… άγιος Βασίλης δεν κατάφερε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, σαν αυτό που έκανε στο τελευταίο δεκάλεπτο της επικής ανατροπής στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στην CSKA. Χάσαμε επειδή οι αντίπαλοι φάνηκε να το θέλουν περισσότερο, για να πανηγυρίσουν μπροστά στο κοινό τους και να εξιλεωθούν για τις χαμένες χρονιές που προηγήθηκαν.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι πήραν και μερικά σφυρίγματα έδρας από τους διαιτητές του παιχνιδιού. Δεν ήμαστε κλαψομούνες για να ασχολούμαστε με αυτά και να ψάχνουμε για δικαιολογίες, αφήνουμε στους άλλους αυτό το προνόμιο, αυτούς που χάρηκαν απόψε… Χάσαμε ένα σωρό βολές, δεν βάλαμε τα κρίσιμα και ελεύθερα σουτ, δεν πήραμε τα ριμπάουντ και τους δώσαμε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.

Αύριο ξημερώνει μία άλλη μέρα… Θα καταπιούμε την πίκρα μας, θα σφίξουμε τα δόντια και θα προχωρήσουμε, όπως ταιριάζει σε έναν ΘΡΥΛΟ. Δεν πήραμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί, αλλά όλα τα όνειρα τελειώνουν μόλις χτυπάει το ξυπνητήρι και μας καλεί να παλέψουμε ξανά, να πολεμήσουμε για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μπορούμε να κερδίσουμε αύριο αυτό που χάσαμε σήμερα…

Το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε για φέτος, του χρόνου πάλι… Τώρα, έχουμε τα παιχνίδια των play off για το ελληνικό πρωτάθλημα μπροστά μας και πρέπει να εμφανιστούμε σ’ αυτά όπως πρέπει για να κλείσουμε τη χρονιά στο θρόνο του πρωταθλητή. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, με δεδομένη την κατάσταση που υπάρχει και κινείται στο παρασκήνιο… Όμως, είμαστε καλύτεροι από όλους, έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να σηκώσουμε την κούπα, δείχνοντας σε εχθρούς και φίλους ποιος είναι το αφεντικό !

Ψηλά τα κεφάλια, ρε μάγκες… Έχετε κερδίσει με το σπαθί σας τον σεβασμό και την αγάπη μας !

dp11 – Δημήτρης Παπαχρήστος

Share and Enjoy !

0Shares
0 0