Τα σενάρια πρόκρισης του Θρύλου, η βαθμολογία και το πρόγραμμα του ομίλου!

Τα σενάρια πρόκρισης του Θρύλου, η βαθμολογία και το πρόγραμμα του ομίλου στο Top 16!

Δείτε πως έχει η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Top 16 και το πρόγραμμα για τις επόμενες αγωνιστικές!

euroleague1

Το 4 στα 4 ψάχνει ο Θρύλος στον όμιλό του Top 16 της Ευρωλίγκας για να πάει από το 4-6 στο 8-6 και ανάλογα με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων να δει αν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση!

Η βαθμολογία :

vathmologia_euroleague

Οι επόμενες αγωνιστικές :

programma_eurolegue

Με το 4Χ4 ο Θρύλος συγκεντρώνει πολλές ελπίδες πρόκρισης καθώς οι Ισπανικές μονομαχίες μεταξύ Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ θα χρειαστούν πολύ μαγείρεμα για να αφήσουν το Θρύλο έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά :

α. Κερδίζεις Ζαλγκίρις 100% και Ρεάλ 100% ει δυνατόν με διαφορά μεγαλύτερη από +12 ώστε να την καλύπτεις στην ισοβαθμία και αφήνεις Λαμποράλ – Μπάρτσα και Λαμποράλ – Ρεάλ να βγάλουν τα μάτια τους! Η Ρεάλ με ήττα πάει μάξιμουμ στο 8-6 και αν χάσει με >+12 είμαστε από πάνω!

β. 100% διπλό στην Κίμκι που είναι και το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Θρύλου πριν τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ. Με δεδομένο ότι η Μπάμπεργκ δεν κάνει το 3 στα 3 φτάνει μάξιμουμ στο 7-7 άρα ο θρύλος με 8-6 την έχει από κάτω!

γ. Η Λαμποράλ θέλει 2 νίκες σε 3 αγώνες με Μπάρτσα και Ρεάλ εντός και Μπάμπεργκ εκτός, αλλιώς πάει μάξιμουμ στο 8-6 ισοβαθμία με το Θρύλο που την αφήνει από κάτω αφού την έχει με 2 νίκες! Άρα η κόβει βαθμό από Ρεάλ ή Μπάρτσα ή μένει εκτός.

δ. Η Μπάρτσα κερδίζει σίγουρα Ζαλγκίρις την τελευταία αγωνιστική και Μπάμπεργκ την προτελευταία οπότε είναι στο 8-5 και μένει να δούμε τι θα κάνει με Λαμποράλ την επόμενη. Στην ισοβαθμία μας έχει οπότε εκτός απροόπτου καπαρώνει την πρόκριση ως δεύτερη ακόμα και αν μπλέξει σε ισοβαθμίες!

ε. Τέλος η Κίμκι είναι η ομάδα ρυθμιστής του ομίλου! Λογικά κερδίζει Ζαλγκίρις εκτός και παίζει στα ίσια τα 3 ντέρμπι με Ρεάλ και Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολα θα κάνει 3 νίκες (που αν κάνει… ό,τι γράφουμε πάει στράφι) οπότε μάξιμουμ πάει στο 7-7 και την βάζουμε από κάτω με το 8-6!

Υ.Γ. Σίγουρα έχει πολύ δρόμο και θα δουν πολλά τα μάτια μας! Ας αρχίσουμε με το 4Χ4 πάση θυσία και η πρόκριση θα είναι κοντά!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0