Έγκλημα το κλείσιμο της 13 μέχρι το τέλος της σεζόν!!! Χιουμοράκι???

Έγκλημα το κλείσιμο της 13 μέχρι το τέλος της σεζόν!!! Χιουμοράκι???

Έντονες αποδοκιμασίες στον κ. Κοντονή από ολόκληρο τον… αντικειμενικό τύπο για το κλείσιμο της 13! Στο πλευρό τους και ο Ερυθρός Σταυρός, το Χαμόγελο του Παιδιού, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα και η Μητρόπολη Αθηνών.

PAO-EPEISODIA-13

Η απόφαση του κ. Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 ως το τέλος της σεζόν προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις σε ολόκληρο τον αντικειμενικό και ανεξάρτητο τύπο, που σε καμία περίπτωση δε στοχοποιεί ανθρώπους, δε σπιλώνει υπολήψεις, δεν εκβιάζει αποφάσεις, δεν… δικάζει χωρίς αποδείξεις, παρά στέκεται αγέρωχος στην έγκριτη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των αντικειμενικών φιλάθλων.

Βόμβα λέει ο τύπος το κλείσιμο της 13, συγχρόνως είναι παράλογη, άδικη και εκδικητική και φυσικά λανθασμένη. Και εμείς μαζί τους και σας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο!!!

Διαμαρτύρεται έντονα η Μητρόπολη Αθηνών για το κλείσιμο της Θ.13 ως το τέλος της σεζόν! Υποστηρίζει δε, ότι οι περισσότεροι επισκέπτες της 13 πήγαιναν στο κατηχητικό κάθε Κυριακή εξ ου και οι έντονες αποδοκιμασίες στον κ. Κοντονή εκ μέρους όλων των… “αντικειμενικών” δημοσιογράφων!

Στη φώτο βλέπουμε μερικά σκουπίδια από τις εορταστικές εκδηλώσεις για του Αγίου Αντωνίου και Αγίου Αθανασίου!!!

PAO-EPEISODIA-13

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με εκκλησιασμό, συνεχίστηκε με το καθιερωμένο κήρυγμα περί… αγαπάτε αλλήλους και έκλεισε με μία εντυπωσιακή δεξίωση τραγουδώντας εκκλησιαστικούς ύμνους με ευλάβεια και άπλετο φαγοπότι!

Αναπτήρας!!!

Μαζί με την άδικη τιμωρία για τον ΠΑΟ, βράζουν στο αντίπαλο στρατόπεδο για έναν ακόμα λόγο!

Στόχος τους αυτή τη φορά είναι η διεύθυνση υγιεινής, το υπουργείο εμπορίου και η υπηρεσία καταναλωτή για το γεγονός ότι κυκλοφορούν ακόμα στο εμπόριο, όπλα τελευταίας τεχνολογίας όπως… αναπτήρες που μπορούν να αφαιρέσουν μία ζωή σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το τεράστιο βάρος τους, και το πολύπλευρο σχήμα τους με τις αιχμηρές γωνίες και τις τραχιές όψεις, δημιουργεί μία συνάρτηση, η οποία περιγράφεται από μία καμπύλη που λέγεται υπερβολή και τείνει στο άπειρο όταν εκτοξευθεί από χέρι γαύρου! Φημολογείται ότι οι αναπτήρες που πετάγονται από χέρι γαύρου ευθύνονται για το 16,74% της ετήσιας θνησιμότητας στην Ελλάδα, την ώρα που οι αρχές εθελοτυφλούν.

Το RedVoice.gr σε συνομιλία με εκπρόσωπο των Γιατρών χωρίς Σύνορα είδε αληθινά περιστατικά ατόμων που ο αναπτήρας πέρασε δίπλα από το υποψήφιο θύμα και ο τραυματισμός ήταν σοβαρότατος! Δεν περιορίστηκε μάλιστα μόνο σε σωματικές βλάβες αλλά και σε ψυχικές καθώς τα θύματα χρειάστηκαν εντατική παρακολούθηση από ψυχολόγους για να το ξεπεράσουν!!! Ο συχνότερος εφιάλτης τους ήταν ότι ο αναπτήρας αποκτούσε σάρκα και οστά και τους κατέτρωγε από μέσα προς τα έξω, ενώ λίγοι είπαν πως έβλεπαν πως έκανε γκελ και τους καταπλάκωνε μένοντας για μέρες ακινητοποιημένοι υπό το βάρος του, μέχρι να πεθάνουν από ασιτία και δίψα ή κάποιος να τους σώσει!

Το Χαμόγελο του Παιδιού επιπροσθέτως δήλωσε πως παρά τις αντιξοότητες της εποχής ξαναβρήκε το χαμόγελό του με αυτά που διαβάζουν ενώ ο Ερυθρός Σταυρός υποσχέθηκε πως θα στήσει μνημείο του Άγνωστου Θύματος από αναπτήρα για να δοθεί βάση στο συγκεκριμένο γεγονός που πρέπει να επισύρει εξοντωτική τιμωρία με υπέρογκο πρόστιμο και κλείσιμο του Καραϊσκάκης εώς το τέλος του 2020!

Υ.Γ.    : Εννοείται πως όλα τα παραπάνω δεν είναι αληθινά… απλά θα μας τρελάνουν.

Υ.Γ. 1 : Πρέπει να είσαι… για να πετάξεις αναπτήρα αδερφέ μου! Τι σκ.. έχετε στο κεφάλι σας! Δεν ξέρω αν είναι άξιο τιμωρίας αλλά είναι επιεικώς απαράδεκτο!

Υ.Γ. 2 : Πρόεδρε, αν δεν γίνει η αρχή με την τιμωρία των φιλάθλων, αυτό δε θα σταματήσει ποτέ! Άκου ρε φίλε, του ήρθε και πέταξε τον αναπτήρα! Ντιπ!!!!

Υ.Γ. 4 : Θα δούνε πολλά τα μάτια μας με τους αντικειμενικούς! Σε άλλη χώρα θα τους είχαν ήδη για καθυστερημένους, εντώ στο Ελλάντα είναι οι φυσιολογικοί και υπόλοιποι είμαστε οι τρελοί τελικά! Ούτε στο προνήπιο δεν κάναμε έτσι… “Κυρία κυρία αυτός με πείραξε!!!”

Υ.Γ. 5 : Ρε αφήστε τα ρεκόρ και παίξτε τη μπαλίτσα σας! Τα ρεκόρ δεν ήρθαν επειδή τα κυνηγάς, ήρθαν επειδή είχες προετοιμαστεί κατάλληλα και βγήκαν στο ταρτάν αυτά που είχες δουλέψει!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0