5,5 εκατομύρια € σε 90 λεπτά!!! Είναι ή δεν είναι ακριβή μεταγραφή???

Σε εξέλιξη (22 λεπτό με το σκορ στο 0-0) βρίσκεται το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη ΣΑΛΚΕ στο τιμωρημένο γήπεδο της Τούμπας. Ένα παιχνίδι που δεν αφορά μόνο τις δύο ομάδες που αγωνίζονται αλλά αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό, καθώς από την πρόκριση ή μη του ΠΑΟΚ στους χρυσοφόρους ομίλους του champions league εξαρτάται και το ποιοι θα μοιραστούν τα έσοδα από το marketpool της διοργάνωσης!

Πέρυσι είχαν μοιραστεί περί τα 11 εκατομμύρια ευρώ και το ποσό αυτό είχε καταλήξει αποκλειστικά σε ερυθρόλευκα χέρια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ποσό θα κυμανθεί και φέτος στα ίδια επίπεδα γεγονός που σημαίνει πως το σημερινό ενενηντάλεπτο της Τούμπας είναι και αυτό που θα καθορίσει αν θα μοιραστούν Ολυμπιακός και Πάοκ από 5,5 εκατομμύρια ή και φέτος, το σύνολο των χρημάτων θα καταλήξει στα ταμεία της ομάδος του Πειραιά!

2 τινά λοιπόν με την αγωνία να κορυφώνεται ως τις 23:40 αν δεν υπάρξει παράταση στο σημερινό παιχνίδι!

α. Προκρίνεται ο ΠΑΟΚ και ενισχύει τα ταμεία του κατά 5,5, εκατομμύρια, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα και αγωνιστικής μεταγραφική ενίσχυσης ή

β. Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ και ο ΘΡΥΛΟΣ βάζει 11 εκατομμύρια στα ταμεία του, γεγονός που κάνει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ακόμα πιο πιθανές καθώς δεν θα χρειαστεί να “μπει” χέρι στον φετινό προυπολογισμό!

2 ημίχρονα λοιπόν για 5,5 εκατομμύρια ευρώ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ!

Ποιος πιστεύετε θα πανηγυρίσει τελικά???

Money seized by German customs agency Zoll during anti-money laundering operation is displayed before agency's annual statistics news conference in Berlin

Share and Enjoy !

0Shares
0 0