ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

pereira

Καλησπέρα αδέρφια μου!!!Δε θα σταθώ σε επεισόδια.Θα σταθώ στο μαύρο χάλι της ομάδας.Αποδείχτηκε τελικά ότι δεν έφταιγε μόνο ο Μίτσελ αλλά και οι παίχτες και τωρα φταίει και ο νυν προπονητής.

Δε γουστάρω να βλέπω κάποιους που φοράνε την ερυθρόλευκη να μη τη σέβονται. Δεν είναι έτσι ο Θρύλος μας ρε παιδιά!!!!!!!! Θέλουμε κάποιους να την φοράνε και να ματώνουν για την ιστορική φανέλα μας!!!!

Σιχάθηκα να βλέπω να καταστρέφουν την ομάδα που κάποιοι στο παρελθόν σκίζονταν για αυτή (τη φανέλα). Θέλω να διορθώσουν αυτό το το χάλι που δημιούργησαν και αν δε μπορούν ας σηκωθούν να φύγουν.

Ο Ολυμπιακός μας δεν είναι εταιρεία και το έχουμε πει πολλές φορές. Είναι φανερό σε όλους,πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα φέτος,όσο και αν πειράζει αυτο κάποιους Ολυμπιακάρες!!!!

Ούτε θα κάθομαι να ακούω υπαλλήλους να λένε πως δεν έχουν γνώμη όσοι δε πάνε γήπεδο!! ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!! Γνώμη έχει αυτός που αγαπάει την ομάδα είτε πάει γήπεδο,είτε δε πάει,είτε είναι φτωχός,είτε πλούσιος!!!!!

Μαζεύτε όση αξιοπρέπεια σας έχει μείνει και πάτε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι!!!!!!Έλεος ρεεε!!!!!!!Βγάζουν γλώσσα και τους το επιτρέψαμε να το κάνουν.Τιμωρήστε τους!!!!!!!!!!!!!

 

Χριστόδουλος Καλλιώρας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0