Αποφασισμένοι για όλα

Αποφασισμένοι για όλα

by -

 

Τον τίτλο, που θέλουν όσο τίποτε άλλο, ώστε να επιβεβαιώσουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ανωτερότητά τους απέναντι στους «πράσινους» και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις σε όσους είχαν το θράσος να τους αμφισβητήσουν.

Στον Θρύλο γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα έδρας, που κατέκτησαν πανάξια στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, κερδίζοντας και τα δύο ντέρμπι τον ΠΑΟ (81-75 στις 27 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, 66-77 στις 2 του περασμένου Μάη στο ΟΑΚΑ) και δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να υπερασπιστούν το ΣΕΦ και να θέσουν τις βάσεις για την επιστροφή τους στον θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν προετοιμάσει ιδανικά εδώ και αρκετό καιρό τους παίκτες του τόσο στο αγωνιστικό «κομμάτι», όσο και πνευματικά και περιμένουν να διαπιστώσουν στο παρκέ το αποτέλεσμα της συστηματικής τους δουλειάς.

Ο έλεγχος των ριμπάουντ, οι πολλές κατοχές, οι σωστές συνεργασίες, αλλά και η έφεση στο τρανζίσιον γκέιμ θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί η πρώτη νίκη στον τελικό τη Κυριακής, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

 

πηγή: gavros.gr