Αλλαγές και ..γρήγορα!

Αλλαγές και ..γρήγορα!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 3-1 στο Περιστέρι και προβλημάτισε με την εικόνα του ενόψει των επισήμων παιχνιδιών που ακολουθούν.

fortu

Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο τελευταίο φιλικό πριν τα δύο επίσημα Ευρωπαϊκα παιχνίδια και ηττήθηκε εν τέλει από τον Ατρόμητο με 3-1.

Oι “ερυθρόλευκοι” αν και ξεκίνησαν με ένα σχήμα χωρίς Φορτούνη και Τσόρι είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια απο αυτές με αποτέλεσμα να δεχθεί πρώτος γκόλ όταν ο Μπίτολο πάτησε περιοχή στο 27′ και έγραψε με πλασέ το 1-0 γα τον Ατρόμητο. Το θετικό για τον Ολυμπιακό ήταν ότι αντέδρασε αμέσως, μόλις στο 32′, και ισοφάρισε με τον Μιλιβόγεβιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Βίκτορ έριξε στη μάχη τον Φορτούνη και το σχήμα του έγινε, θεωρητικά, πιο ορθολογικό. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τη μερίδα του λέοντος, ο Ατρόμητος όμως αμυνόταν με αποτελεσματικότητα στο σχέδιο του Δέλλα.

Οι ευκαιρίες, παρά την πίεση δεν έρχονταν με την ίδια συχνότητα για τον Ολυμπιακό. Στο ανοιχτό γήπεδο ο Ατρόμητος αντίθετα, δοκίμαζε τις δικές του δυνατότητες. Ο Δέλλας έχει δώσει μεγάλη σημασία στη μέχρι στιγμής προετοιμασία στο τρανζίσιον και οι παίκτες του τον ευχαρίστησαν φτάνοντας στο γκολ του 73′ με αντεπίθεση που είχε τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Λε Ταλέκ.

Ο Ατρόμητος κλείδωσε την νίκη (έστω και σε φιλικό επίπεδο) μ’ ένα ακόμη τέρμα του Λε Ταλέκ στο 84′ που έγραψε από κοντά το 3-1 εκμεταλλευόμενος την πάσα του Λημνιού.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά πράγματα να δουλέψει ενόψει του πρώτου ματς με τη Χάποελ.