Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον “συγκλονιστικότερο τελικό όλων των εποχών” του 2012 (video)

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον “συγκλονιστικότερο τελικό όλων των εποχών” του 2012 (video)

Δείτε το νέo επεισόδιο της διοργανώτριας για την 2η αγωνιστικής του Top 16, που έχει έντονο… άρωμα Ολυμπιακού.

dio

Στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο του Euroleague Magazine για την δεύτερη αγωνιστική του ΤΟΡ 16 υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στο κατόρθωμα του Ολυμπιακού το 2012 με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Ντούσαν Ιβκοβιτς να θυμούνται εκείνες τις στιγμές.

Σειρά στα αφιερώματα της Ευρωλίγκας μέσω του Euroleague magazine πήρε η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό το 2012, στον “συγκλονιστικότερο τελικό όλων των εποχών με το πιο εκπληκτικό comeback” όπως εξηγείται από το 5:21 .

Η διοργανώτρια αρχή κάνει μια αναδρομή στη σεζόν των Πειραιωτών και εστιάζει στο θαύμα της Πόλης με τον Βασίλη Σπανούλη να εξηγεί πως “το πιστεύαμε μέσα μας. Ολα αυτά που συνέβησαν ήταν απίστευτα, το ότι ήμασταν το αουτσάιντερ και γυρίσαμε τέτοια διαφορά”.

Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: “Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα το πάρουμε. Το ένιωσα όταν έχασε τη βολή ο Σισκάουσκας. Ξέραμε ότι είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών. Ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και εκείνη ήταν η μέρα μας”.

Την πιο αφοπλιστική δήλωσε έκανε πάντως, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως “ας πούμε ότι μόνο ένα στα 100 παιχνίδια θα μπορούσαν να τελειώσουν έτσι. Και αν…”.

Δείτε το video: