Τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα βάσει ζωδίου!

Τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα βάσει ζωδίου!

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το επάγγελμα εκείνο που σου ταιριάζει και έχεις χαθεί σε ένα χάος επαγγελματικών επιλογών;

gynaika-ksekourasi-grafeio__main_632_355

…και εδώ τα άστρα έρχονται να σε βγάλουν από τον προβληματισμό και σου προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια τους δίνοντας σου ιδέες για τα ιδανικά για εσένα επαγγελματικά ανάλογα με το ζώδιο σου και τα ιδιαίτερα χαρίσματα σου.

Κριός:

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού είσαι σίγουρα ενθουσιώδης αλλά και ανταγωνιστική. Να είσαι σίγουρη πως οι εκπρόσωποι του ζωδίου διαπρέπουν στον χώρο της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων και τα καλύτερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν αν ανήκεις στο ζωδίου του Κριού θα βρεις την ιδανική δουλειά στους τομείς της κυβέρνησης, της πολιτικής, της τηλεόρασης, και της αναψυχής.

Ταύρος:

Η σταθερότητα είναι ένα από τα πράγματα από απολαμβάνεις αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου. Σίγουρα θα δουλέψεις πολύ σκληρά για να έχεις και καλό μισθό αλλά και ασφάλεια στη δουλειά σου και γενικά στο χώρο της δουλειάς είσαι μεθοδική, ειλικρινής και αποφασιστική. Τα ιδανικότερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν αν ανήκεις στο ζωδίου του Ταύρου είναι όσα έχουν να κάνουν με τα λουλούδια, το φαγητό, τα κοσμήματα αλλά και γενικότερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πολυτελείας. Το ζώδιο του Ταύρου δεν είναι τυχαία εκείνο που λατρεύει την καλοπέραση και την πολυτέλεια.

Δίδυμοι:

Θέλεις να είσαι χαρούμενη και στο χώρο της δουλειάς; Τότε το μόνο βέβαιο είναι πως η ρουτίνα δεν είναι το στοιχείο σου. Οι δουλειές που περιλαμβάνουν ταξίδια αλλά και κοινωνικές επαφές σου ταιριάζουν απόλυτα και ενισχύσουν την θετική σου αύρα.. Τα ιδανικότερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν αν ανήκεις στο ζωδίου των Διδύμων είναι στο χώρο του χρηματιστηρίου, τηλεφωνήτρια, τεχνική υποστήριξη, καθηγήτρια, αρχιτέκτονας.

Καρκίνος:

Η μητέρα του ζωδιακού είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού και λατρεύει να φροντίζει τους άλλους. Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα τους που είναι σημαντικό και στα επαγγελάμτικά θέματα είναι πως είναι multi-tasking και πολύ προστατευτικές. Τα ιδανικότερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν αν ανήκεις στο ζωδίου του Καρκίνου είναι κηπουρός, κοινωνική λειτουργός, υπηρεσίες φροντίδας παιδιών, δικηγόρος και δάσκαλος.

Λέων:

Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος για να διευθύνει την επιχείρηση σου από κάποιον ή κάποια που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Η γοητεία σου κερδίζει τους πάντες αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα και τα ιδανικότερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι ξεναγός, μεσίτης ακινήτων, διακοσμήτρια, σχεδιάστρια μόδας, πωλήτρια.

Παρθένος:

Η τελειομανία σου σε καθιστά την ιδανική συνεργάτιδα για όποιο επάγγελμα αποφασίσεις να ακολουθήσεις. Η δίψα σου για μάθηση και η φυσική αγάπη που έχεις για τις γλώσσες κερδίζει τους πάντες αν ανήκεις στο ζώδιο του Παρθένου και τα ιδανικότερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν είναι συντάκτης / συγγραφέας, δάσκαλος, κριτικός, τεχνικός, μεταφραστής, ντετέκτιβ, στατιστικολόγος.

Ζυγός:

Μα τι θα κάναμε χωρίς του Ζυγούς; Είναι γοητευτικοί, γεμάτοι χάρη και απόλυτα διασκεδαστικοί και ξέρουν πώς να λύνουν τις παρεξηγήσεις. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις καταλάβει πως η εξυπηρέτηση πελατών ή αλλιώς τα τμήματα customer service είναι ιδανικά για εσένα ενώ τα εργασιακά περιβάλλοντα που είναι πιο κοινωνικά είναι επίσης ιδανικά για εσένα. αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού και τα ιδανικότερα επαγγέλματα που σου ταιριάζουν είναι διπλωμάτης, χορεύτρια, πωλήτρια, υπάλληλος υποδοχής, ταξιδιωτικός πράκτορας.

Σκορπιός:

Έντονη. Αυτό ακριβώς είσαι. Είσαι ικανή να συγκεντρωθείς ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και αυτό από μόνο του είναι κέρδος. Είσαι περίεργη με την καλή έννοια και θέλεις να μαθαίνεις πολλά νέα πράγματα. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχεις καταλάβει ήδη πως τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα είναι ντετέκτιβ, δικηγόρος, εκπαιδευτικός, επιστήμονας, χειρουργός, φυσικός.

Τοξότης:

Είσαι γεμάτη ενέργεια και μάλιστα πιο …φιλοσοφική. Έχεις ένα μοναδικό ταλέντο να παίρνεις αποφάσεις και θα ήσουν ένα τέλειο αφεντικό αφού παίρνεις σωστές αποφάσεις και μπορείς να είσαι αντικειμενική. Πολλοί που ανήκουν στο ζώδιο σου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: η ρουτίνα σκοτώνει το πνεύμα τους. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη θα έχεις καταλάβει ήδη πως τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα είναι εκπαιδευτής ζώων, επεξεργαστής, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ότι έχει να κάνει με τα ταξίδια.

Αιγόκερως:

Είσαι πολύ φιλόδοξη και χρειάζεσαι τις προκλήσεις για αν είσαι χαρούμενη. Είσαι αποφασιστική και επίμονη και θα κάνεις ό,τι χρειαστεί για αν πετύχεις το σκοπό σου. Είσαι υπεύθυνη και είσαι workaholic. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερω θα έχεις καταλάβει ήδη πως τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα είναι τραπεζικός υπάλληλος, IT , ότι έχει να κάνει με τις επιστήμες.

Υδροχόος:

Η ανθρωπιστική σου φύση είναι το βασικότερο προσόν σου όχι μόνο στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά σου. Σου αρέσει να εξερευνείς πρωτοποριακές ιδέες και είσαι περιπετειώδης από τη φύση σου. Το μόνο βέβαιο είναι πως χρειάζεσαι την ελευθερία σου και αν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου θα έχεις καταλάβει ήδη πως τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα είναι επιστήμονας, βιοκαλλιεργητής, αεροπόρος, σχεδιαστής, μουσικός.

Ιχθείς:

Οι Ιχθείς είναι από τα πιο παθιασμένα και δημιουργικά ζώδια και διαπρέπουν στις τέχνες (μουσική, χορός και φωτογραφία) αφού η καλλιτεχνική τους φύση είναι από τα βασικότερα ατού τους. Αν είσαι Ιχθείς θα έχεις καταλάβει ήδη πως τα καλύτερα επαγγέλματα για εσένα είναι καλλιτέχνης, νοσοκόμα, ψυχολόγος.

Πηγή : http://www.womenonly.gr/astra/astra.asp?catid=38025&subid=2&pubid=130185687&page1=2#topnav