Τα δύσκολα πέρασαν, τα κρίσιμα έρχονται! Δείτε τι περιμένει το Θρύλο!

Τα δύσκολα πέρασαν, τα κρίσιμα έρχονται! Δείτε τι περιμένει το Θρύλο!

Φίλοι μου καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλή μπάλα και φυσικά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ χαρές! Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα σχετικά με αυτά που έχω να σας πω!

12191025_1173082269373454_954904135759057082_n

Επιμέλεια: Δημήτρης Παξινός

Μετά το διπλό σε Τούμπα και τη νίκη με ΑΕΚ είχαμε γράψει πως ο Ολυμπιακός πήρε δυνατά αποτελέσματα αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα με αλλεπάλληλα παιχνίδια. Oι νίκες ήρθαν μέσα-έξω με Ντιναμό, τα 2 διπλά σε Βέροια και Περιστέρι κράτησαν το αήττητο και μία ισοπαλία με τον Πλατανιά όλα αυτά μέσα σε 3 εβδομάδες περίπου.

Ο Ολυμπιακός πέρασε το δύσκολο τεστ των πολλών υποχρεώσεων. Μάλιστα το πέρασε με ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΑ λόγω της ισοπαλίας στο κύπελλο. Αυτό όμως που θα αντιμετωπίσει μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη είναι κάτι διαφορετικό. Τα βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα έφυγε, αλλά τα ΚΡΙΣΙΜΑ ματς τώρα έρχονται!

Έχουμε και λέμε! O Θρύλος μας έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο. Αυτό από μόνο του είναι κρίσιμο ματς και ας κοντεύουμε να εξαφανιστούμε από τον ορίζοντα τους αφού έχουμε φύγει βαθμολογικά και δεν μας πιάνουν με τίποτα. Είναι αιώνιος εχθρός, είναι μισητός αντίπαλος και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος οπότε είναι επιτακτική η νίκη. Ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα ο αποκαλούμενος «πρέσβης»!

12194564_1173082506040097_7545200491210495646_o
Μετά από αυτό έχουμε έχουμε σε 3 μέρες, το μεγάλο ματς στο Μόναχο στις 24 Νοέμβρη! Ένα ματς που δεν θα μας πειράξει πολύ να χάσουμε θα ταρακουνήσει όμως όλη την Ευρώπη μία δυνατή μας εμφάνιση και –γιατί όχι- ένα θετικό αποτέλεσμα! Μην ξεγράφετε αυτό το ματς. Ο Σίλβα δεν πάει εκεί  με την νοοτροπία «ας φάμε όσο το δυνατόν λιγότερα». Θα είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες αλλά θα προσπαθήσει να το παλέψει στα ίσα με την «εξωγήινη» Μπάγερν! Ύστερα έχουμε ένα δυνατό ματς στο Καραϊσκάκη στις 29 Νοέμβρη και τον «τελικό»  με την Άρσεναλ στις 9/12 στον ΝΑΟ!

Δεν είναι βαρύ ούτε έχει πολλά ματς το πρόγραμμα που μας περιμένει. Είναι όμως όλα κρίσιμα! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που σέβεται τον εαυτό του και έχει θέσει υψηλά τον πήχυ πρέπει να παλέψει σαν να μην υπάρχει αύριο και να προσπαθήσει μέχρις εσχάτων για νίκες, εκτός του αγώνα με Μπάγερν που και η ισοπαλία απόλυτα καλοδεχούμενη!

Ο Σίλβα ξέρει το ρόστερ του και καλείται να το διαχειριστεί σωστά για άλλη μία φορά. Ο Ντουρμάζ και ο Καμπιάσο θα πάρουν ματς. Ο Ερνάνι θα ξεκουράσει τους Σεμπά και Πάρντο κάποιες φορές. Ο Φινμπόγκασον (που όσοι διαβάζετε άρθρα μου ξέρετε ότι είμαι μέγας υποστηρικτής) θα πάρει φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα εν όψει αγώνων Ευρώπης. Επίσης θα δούμε λογικά και τον Βούρο σε κάποιο αγώνα ελλείψει Μποτία, ενώ ο πάντα φιλότιμος Σαλίνο θα δώσει ανάσες είτε σε Ομάρ είτε σε Μαζουακού! Εξάλλου η κούραση είναι  το μόνο που δεν απασχολεί φέτος του παίκτες μας που είναι πιο βιονικοί από ποτέ στα τρεξίματα και τις αντοχές τους!

Αναμένουμε λοιπόν, ελπίζοντας σε συνεχόμενες νίκες, καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και ευκαιρίες σε όσους περισσότερους γίνεται!

12188926_1173082336040114_2693148241972665581_n

Υ.Γ. 1 Ο Φορτούνης μετά από χαμένο πέναλτι και καναδυό φάσεις που δεν του βγήκαν είχε το σθένος και την ψυχραιμία να μας θυμήσει γιατί είναι το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου με μία ασσύληπτη ασίστ την Τετάρτη!

Υ.Γ. 2 Χαρείτε όσο μπορείτε τον Κασάμι φέτος στο Καραϊσκάκη! Λυπάμαι που το λέω αλλά από Αύγουστο μας αφήνει για άλλες πολιτείες! Ήδη υπάρχει σε ανεπίσημο στάδιο ενδιαφέρον από δύο συλλόγους χώρις όμως επίσημη πρόταση ακόμα