ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!

ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!

Δε σταματάμε! Δεν αναπαυόμαστε! Φέτος ΜΟΝΟ ΝΙΚΑΜΕ! Νέο φοβερό διπλό από την αρμάδα του Μάρκο Σίλβα!… γράφει ο Δημήτρης Παξινός.

ideye (2)

Αδέρφια είναι γεγονός! Δεύτερο διπλό στον όμιλο μας. Ο Ολυμπιακός άλωσε το ‘’Μάξιμιρ’’ και είναι πιο δυνατός και επιβλητικός από ποτέ, έτοιμος να περάσει στους «16» του Champions League σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους που έχει κληρωθεί.

Κακά τα ψέματα, το ξεκίνημα μας ήταν νωθρό. Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν με βαριά πατήματα χρειάστηκαν περίπου ένα δεκάλεπτο για να μπουν καλά στο ματς και να αρχίσουν να κυκλοφορούν την μπάλα. Μέχρι το 15’ απλά καταφέραμε να φύγει η πρώτη «κρυάδα» χωρίς να δεχτούμε γκολ. Υπήρξαν επικίνδυνες επελάσεις ειδικά από τα δεξιά με τους Ρογκ και Σουντανί όμως ο Μαζουακού με τις αλληλοκαλύψεις των χαφ και των Σιόβα, Μποτία μπόρεσα να τις αντιμετωπίσουν. Από το 15’ και μετά η ομάδα μας άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι. Με τα πρώτα σουτ των Πάρντο(24’) και Κασάμι(27’) η Ντιναμό ένιωθε το ΘΡΥΛΟ μας να ανεβαίνει σιγά σιγά.

12105729_1165221753492839_8767765429610715307_nΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας άρχισε να κυκλοφορεί όλο και περισσότερο τη μπάλα και να παγώνει το ρυθμό μετά το δυνατό ξεκίνημα της Ντιναμό με αποτέλεσμα να μη δούμε ιδιαίτερα καλό θέαμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που όμως από ότι φάνηκε από θέμα τακτικής ήταν κάτι αρκετά θετικό.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε λίγο πιο δυνατά. Η Ντιναμό μπήκε και πάλι δυνατά και μάλιστα έχασε δυνατές ευκαιρίες όπως αυτή που βγήκαν 4 παίκτες της Ντιναμό και μετά από κόντρες σημάδεψαν το δοκάρι. Όμως ο Ολυμπιακός δεν έμεινε σε παθητικό ρόλο, καθώς στην ακριβώς επόμενη φάση έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ιντέγε σε κενή εστία με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ήταν τα τελευταία 30 λεπτά. Όταν τα πόδια βάραιναν και σε έναν αγωνιστικό χώρο απόλυτα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τέτοιο επίπεδο σε ένα ματς που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες νικήτρια θα ήταν η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη το γκολ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας νίκησε γιατί ακολούθησε ένα πολύ σωστό τακτικά σχέδιο και είχε τις περισσότερες προσωπικότητες στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι άνοιγε όλο και περισσότερο όμως έλειπε η σωστή τελική πάσα που θα δημιουργούσε το γκολ, το οποίο ήρθε από μια απρόσμενη φάση στο 79’. Ο Ιντέγε από αριστερά παίρνοντας τη μπάλα βλέπει ότι δεν υπάρχει συμπαίκτης και κάνει κάτι ιδιαίτερα τρελό που πέτυχε από διαγώνια εκτελεί στην κλειστή γωνία, ξεραίνει τους Κροάτες και μας στέλνει στα ουράνια!

12140637_1165221383492876_8164205312009018078_n

Από εκεί και πέρα, υπήρξε απόλυτα σωστή διαχείριση του αγώνα. Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι συνέχισαν να τρώνε σίδερα στο κέντρο ο Μαζουακού και ο Ομάρ κρατούσαν τις απειλές από σέντρες και με την είσοδο του Ντα Κόστα στο τέλος η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει το πολυπόθητο και υπερπολύτιμο 0-1.

Από εδώ και πέρα εννοείται πως το μυαλό στρέφεται και πάλι στο πρωτάθλημα και εννοείται πως περιμένουμε εδώ τους Κροάτες στο Καραισκάκη για να τους…. Κεράσουμε άλλη μία ήττα και μάλιστα ακόμα πιο εύκολη από την αποψινή!

Υ.Γ. Συνεχίζει να ανεβαίνει ο Ιντέγε, πολύ κρίσιμοι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Μποτία που έκαναν ήρεμη δουλειά και έκοβαν κούρσες και επικίνδυνες πάσες σε κρίσιμα χρονικά σημεία του ματς.