Δημήτρης Σιόβας : «Πρέπει να νικήσουμε!»

Δημήτρης Σιόβας : «Πρέπει να νικήσουμε!»

Στη σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σιόβας.

siovas

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας:

-Τί περιμένεις από  το αυριανό ματς;

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει καλή ψυχολογία μετά το διπλό με την Άρσεναλ. Είναι διαφορετικά στο Τσάμπιονς Λιγκ απ” ό,τι στην Ελλάδα παρότι παίξαμε κάποια ντέρμπι. Πρέπει να νικήσουμε για να πάμε στην επόμενη φάση, κάτι που θέλουμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε αύριο για τη νίκη».

-Με την ισοπαλία θα είστε ευχαριστημένοι;

«Όχι είμαστε Ολυμπιακός και δεν κοιτάμε την ισοπαλία. Σε κάθε ματς που παίζουμε κοιτάμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ο στόχος μας είναι να περάσουμε. Πάμε για τη νίκη και μετά θα κοιτάξουμε το ίδιο και στην έδρα μας ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

-Μίλησες με τον Μασάντο;

«Όχι ακόμα».

-Οι Κροάτες λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, πώς το σχολιάζεις;

«Μπορεί να το κάνουν για να μας πιέσουν περισσότερο. Ομως και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, θα γίνει πιστεύω ένα δυνατό ματς αύριο κι όποιος είναι καλύτερος θα κερδίσει».

-Ανεβαίνετε και ψυχολογικά μετά τις νίκες στα ντέρμπι;

«Από την αρχή έχουμε δουλέψει πολύ, συνεχίζουμε να το κάνουμε, είμαστε σε καλό δρόμο και κοιτάμε τους στόχους μας που είναι το νταμπλ και η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-Είναι αυτός ο καλύτερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών;

«Πρέπει να περιμένετε κι άλλα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Βοηθούν όλοι οι παίκτες κι όσοι έρχονται κι από τον πάγκο. Είμαι αισιόδοξος».

-Πέρυσι είχες δύσκολη χρονιά, φέτος είσαι βασικός.

«Αισθάνομαι σίγουρα καλύτερα. Είμαι υγιής και όσο συμβαίνει αυτό θέλω να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα μου».