Δύο «μάγοι» με ΑΕΚ;

Δύο «μάγοι» με ΑΕΚ;

Ορατό το ενδεχόμενο συνύπαρξης Φορτούνη και Τσόρι στο ίδιο σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο. Εκτός ο Ντουρμάζ, προλαβαίνουν Σιόβας και Πάρντο. Μελετά την «Ένωση» ο Σίλβα.

ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ  FORTOUNIS DOMINGUEZ  OLYMPIAKOS - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

Μετά από ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο (για όσους τουλάχιστον δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις) οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις επάλξεις κι αρχίζουν την προετοιμασία για ένα πολύ απαιτητικό τριήμερο, μιας και το Σάββατο υποδέχονται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τρεις μέρες μετά δοκιμάζονται στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Ντιναμό.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει τις νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τις τελευταίες μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν επιδοθεί στη μελέτη του παιχνιδιού της «Ένωσης». Σήμερα περιμένει στις προπονήσεις τους Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη, ενώ τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν στου Ρέντη Κασάμι (που παίζει απόψε με την Ελβετία) και Ελαμπντελαουί (που παίζει αύριο με τη Νορβηγία).

Εκτός μάχης για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Για το ποιος θα καλύψει το κενό του δεν υπάρχει ακόμη σαφής εκτίμηση, αλλά είναι πολύ πιθανό να «χωρέσει» ο Σίλβα στην ίδια ενδεκάδα Φορτούνη και Τσόρι. Άλλωστε ο 23χρονος άσος έδειξε και με την Εθνική πως μπορεί να ανταποκριθεί και σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού, ενώ ο Αργεντινός δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά στους Πάρντο και Σιόβα, ο πρώτος αναμένεται ακόμη και σήμερα να μπει σε φουλ ρυθμό, ενώ ο δεύτερος δεν έχει κάτι ανησυχητικό παρότι ακολούθησε ατομικό το τελευταίο διήμερο.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/duo-magoi-me-aek/3114403