Πώς να τον κάνεις να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού;

Πώς να τον κάνεις να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού;

Σκέφτεστε τη στιγμή που θα βρεθείτε οι δυο σας; Σας αρέσει πολύ, ίσως να τον έχετε ερωτευτεί αλλά δεν θέλετε να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση.

prvto-ranteboy

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού μπορείτε να τον κάνετε να σας ζητήσει εκείνος να βγείτε ραντεβού, αρκεί να έχετε ακολουθήσει κάποιους από τους τρόπους που σας προτείνουμε. Φυσικά δεν ισχύουν όλα για όλους, αλλά πιστέψτε μας, οι περισσότεροι άντρες δεν θα μπορέσουν ν΄αντισταθούν αν…

1. ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΡΚΩΣ 

Πόσα πολλά μπορούμε να πούμε με τα μάτια εμείς οι γυναίκες… Άρα ο τρόπος που τον κοιτάτε πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να μην μπορεί ν΄αντισταθεί στη γοητεία σας. Αν μάλιστα έχετε κι ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη (όταν θα πρέπει φυσικά, όχι μόνιμο), ε τότε θα καταλάβει πως σας αρέσει.

2. ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ

Δεν χρειάζεται να κάνετε πως λατρεύετε το ποδόσφαιρο και η αγαπημένη σας συνήθεια μοιάζει με μία δική του, αν δεν είναι αλήθεια. Κι αυτό γιατί αν η σχέση προχωρήσει, αφού σας έχει ζητήσει να βγείτε ραντεβού, θα καταλάβει κάποια στιγμή την αλήθεια και θ΄απογοητευθεί. Προφανώς και πρέπει να είστε ευγενική, γλυκιά, σέξυ και όλα όσα φαντάζεστε ότι θα ήθελε σε μια γυναίκα, αλλά στον βαθμό που προσεγγίζει τη δική σας προσωπικότητα. Γιατί να θυμάστε πως οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που είναι ο εαυτός τους!

3. ΝΤΥΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ 

Ξέρετε οι άντρες καταλαβαίνουν πότε μια γυναίκα έχει προσπαθήσει πολύ για να εντυπωσιάσει κι αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το θέλουμε. Φορέστε τα ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφη αλλά και άνετη. Μπορείτε να περπατήσετε πάνω στα 12ποντα γοβάκια σας ή υποφέρετε και περπατάτε λίγο… περίεργα; Νιώθετε καλά με μια μίνι φούστα ή κάθε λίγο και λιγάκι θα την τραβάτε προς τα κάτω; Κάντε τέτοιες ερωτήσεις στον εαυτό σας, ενώ θα είστε μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού σας κι έπειτα βγείτε και μαγνητίστε τον!

4. ΔΩΣΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ SEXY ΣΗΜΕΙΑ ΣΑΣ

Η κάθε γυναίκα ξέρει τα δυνατά και τ΄αδύναμα σημεία στο σώμα της. Κι επίσης γνωρίζει πως οι άντρες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι αρκετά σημεία του σώματος. Τι κάνετε λοιπόν; Αφήνετε σε κοινή θέα τις γάμπες σας, αν αυτές είναι το sexy σημείο σας, φροντίζοντας να τις τονίσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Έχετε καμπύλες; Φορέστε μια ζώνη ν΄αναδειχθούν. Κρύψτε τα περιττά κιλάκια που έχουν κάτσει στους γλουτούς, με μια φούστα που πέφτει θηλυκά στο σώμα. Τονίστε το μπούστο σας, φορέστε μπλούζες με μανίκι αν έχετε “μπρατσάκια” και σίγουρα μην ακολουθήσετε την τελευταία λέξη της μόδας αν δεν μπορείτε να την υποστηρίξετε!

5. ΔΕΙΧΝΕΤΕ  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Αν βρίσκεστε σε μια παρέα μαζί με άλλους άντρες, πρέπει να είναι φανερό το ενδιαφέρον σας προς εκείνον. Να του φέρεστε διαφορετικά, να τον κοιτάτε, να γελάτε με τα αστεία του, να τον ακουμπάτε και να ανταποκρίνεστε σε λόγια και “φιλικά” αγγίγματα.

6. ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΗ 

Όταν είστε μαζί του σε μια παρέα, κάντε τον να καταλάβει πως είστε εντελώς μόνη άρα διαθέσιμη για ένα ραντεβού. Και για να το έχετε και στο νου σας, μην είστε με την κολλητή σας αγκαλιά σε μόνιμη βάση γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να έρθει ένας άντρας να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού όταν δεν μπορεί να σας πετύχει ποτέ μόνη!

7. ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ 

Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν άβολα όταν εκτίθενται, ντρέπονται, φοβούνται τι θα πει ο… κόσμος. Οι άντρες όμως λατρεύουν τα τολμηρά κορίτσια. Όχι, μην πάει αλλού ο νους σας. Εννοούμε τα κορίτσια που ρισκάρουν να “τσαλακώσουν” την εικόνα τους, πέφτοντας ή χάνοντας σ΄ένα παιχνίδι λούνα παρκ, προσπαθώντας να μάθουν σερφ ή απλώς να τραγουδήσουν και να χορέψουν με την ψυχή τους σ΄ένα πάρτυ!

8. ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να γελάνε. Απλώς οι γυναίκες, ακόμη κι αν έχουν χιούμορ, δεν το αφήνουν ν΄αποκαλυφθεί. Ξέρουμε… είναι γιατί πρέπει πρώτα να νιώσουμε άνετα. Ε, ας το κάνουμε μια ώρα αρχίτερα γιατί οι άντρες θέλουν να είναι με γυναίκες που τους κάνουν να γελάνε!

9. ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μιλάει τον κοιτάτε χωρίς να παίρνετε από πάνω του τα μάτια σας. Γελάτε με τα αστεία του, τον ακουμπάτε (κατά λάθος ή για να επικροτήσετε αυτά που λέει), καθρεφτίζετε τις κινήσεις του, παίζετε με τα μαλλιά σας. Ε, όλ΄αυτά είναι τα βασικά του φλερτ στη γλώσσα του σώματος και μάλιστα θα τον κάνουν να πάρει την πρωτοβουλία να σας ζητήσει να βγείτε.

10. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ένας καλός συνομηλιτής είναι βασικά αυτός που ακούει. Με αληθινό ενδιαφέρον και δεν τρέχει να μιλήσει για μια παρόμοια ιστορία από τη δική του ζωή. Πολλές γυναίκες χάνουν γιατί μιλούν πολύ για τον εαυτό τους επειδή αισθάνονται άνετα και θέλουν να κάνουν έναν άντρα να μάθει γι αυτές. Όμως έτσι χάνεται το μυστήριο, μετά τι θα έχει ν΄ανακαλύψει μόνος του;

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ 

1. Νιώθετε πως ενώ μιλάτε η συζήτηση έχει χάσει το ενδιαφέρον της. Για να μην έρθει η στιγμή της… σιωπής, επικαλεστείτε μια δουλειά που είχατε ξεχάσει (όχι το θερμοσίφωνο ανοιχτό, κάτι πιο…δημιουργικό), φιλήστε τον στα γρήγορα στο μάγουλο και φύγετε. Αφήστε τον να σας κοιτάει…

2. Κάντε τον να αισθανθεί άνετα, να περάσει καλά μαζί σας, να σας εμπιστευθεί και να θέλει να σας ξανασυναντήσει.

3. Αν ενώ είστε σε παρέα σας πει, “πότε θα σε ξαναδώ” μείνετε ψύχραιμη (έως αδιάφορη) και πείτε κάτι σαν… “θα μιλήσουμε”. Κάντε παύση, θα έχει κάνει κι αυτός και τότε δώστε του το τηλέφωνό σας. Ας σας τηλεφωνήσει αν θέλει να σας ξαναδεί.

4. Και τέλος, μην βιάζεστε! Ο κάθε άνθρωπος, κι ειδικά ένας άντρας, έχει τους δικούς του ρυθμούς. Περιμένετε κι αν του αρέσετε θα εκδηλωθεί!

Πηγή : http://womannow.gr/love/