Κάλεσμα για να σφραγίσει την πρόκριση στους «8» από Κοβάτσεβιτς και Χίπε!!!

Έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται την Γένισεϊ Κρασνογιάρσκ  στις 19:00 (Cosmote Sport 6) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησαν τόσο ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, όσο και η Σάσκια Χίπε.

Ο προπονητής του Θρύλου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα από όλα κάναμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρώτο μας στη Ρωσία, αλλά πιστεύω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και περιμένω ότι θα μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι να προκριθούμε. Το θετικό είναι ότι δεν έχουμε ουσιαστικά προβλήματα απουσιών και περιμένω από την ομάδα μου να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πετύχει το στόχο της».

Από την άλλη η Γερμανίδα διαγώνια τόνισε στις δηλώσεις της:

«Αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην Ευρώπη. Φυσικά θέλουμε να νικήσουμε και πάλι όμως η Γένισεϊ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έρθει για να νικήσει γιατί βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τα δυο σετ που μας χρειάζονται για να προκριθούμε. Ελπίζω να έρθουν αρκετοί φίλαθλοι γιατί είναι πάντα ωραίο να τους έχουμε στο πλευρό μας».