Εξετάζει την αγορά ο Μπαρτζώκας!

Η «διαβολοβδομάδα» πέρασε και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κοιτάνε με μεγαλύτερη άνεση την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Έχουν γνώση της αγοράς και το πώς κινείται αυτή, οι ομάδες άλλωστε είναι ενήμερες καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν γνωρίζοντας σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις περιπτώσεις που κυκλοφορούν και από εδώ και στο εξής, ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του, θα εντρυφήσουν ακόμα περισσότερο για να βρουν αξιόλογες περιπτώσεις για την ομάδα.

Το θέμα είναι τόσο ποσοτικό όσο και ποιοτικό, αν και όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις μια εξαιρετική περίπτωση Γενάρη μήνα, καθώς οι καλοί έχουν ομάδες και οι ομάδες τους με τη σειρά τους, αξιώνουν buy out για τους παίκτες τους.

Ο κόουτς σε συνεργασία με τη διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό, κοιτάζει την αγορά, δέχεται προτάσεις και αναζητεί τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις που θα μπορέσουν να δώσουν κάποια στοιχεία που απουσιάζουν από την ομάδα. Ένα σέντερ και ένα γκαρντ αναζητάει ο κόουτς, προσδοκώντας να βρει περιπτώσεις που θα γνωρίζουν καλά την Ευρώπη και θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.
Πηγή Gavros.gr