Με 6000 οπαδούς στο Λονδίνο ο Θρύλος!

Ολυμπιακός: Με 6000 οπαδούς στο Λονδίνο!

«Οπου πας εσύ, θα με πάντα εγώ να σου τραγουδώ», λέει το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στέκονται έμπρακτα πάντα δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και τη στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ίδιο θα κάνουν και στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League με την Αρσεναλ στο Λονδίνο, καθώς στο Emirates αναμένεται να είναι χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών! Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν 6000 εισιτήρια για τη ρεβάνς με τους Κανονιέρηδες του Μικέλ Αρτέτα.

Ένα νούμερο που αποτελεί ρεκόρ, αλλά και ένα νούμερο που φαντάζει πολύ μικρό για να μπορέσουν να ικανοποιηθούν οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού που θέλουν να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση με την Αρσεναλ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών αναμένεται να εξαντλήσουν τα «μαγικά χαρτάκια» σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Emirates.

Όπως είχαν κάνει πριν από λίγα χρόνια που είχε αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με την Αρσεναλ, όπως έκαναν φέτος στο Λονδίνο, όταν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετώπισε την Τοτεναμ για τη φάση των ομίλων του Champions League.