Ντοσεβί: «Έχουμε δείξει τις δυνατότητες μας»

Ντοσεβί: «Έχουμε δείξει τις δυνατότητες μας»

Σιγουριά ότι αν παραμείνει συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός θα φθάσει στο νταμπλ, που όπως είπε είναι ο στόχος του από την αρχή της σεζόν, έβγαλε ο Ντοσεβί.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANETOLIKOS

Ο Ματίε Ντοσεβί έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και μίλησε για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 26ης (εξ’ αναβολής) αγωνιστικής της Super League, τα ματς με τον Απόλλωνα, την δική του απόδοση και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την καλή του πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν: «Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα κρίνει αν η απόδοση μου είναι καλή ή όχι. Φυσικά, θα το κρίνουν άλλοι για εμένα. Εγώ το πρώτο πράγμα που έχω πάντοτε στο μυαλό μου να μένω πιστός στον ρόλο μου μέσα στην ομάδα και να βγάζω στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Στόχος μου είναι φυσικά να μπορώ να βοηθώ στο μάξιμουμ τους συμπαίκτες μου στο να αποδίδουν καλά μέσα στο γήπεδο και να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου, χρησιμοποιώντας με».

-το ματς με της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα. Από αυτές που μου έκανε καλή εντύπωση όταν ήρθα στην Ελλάδα, αλλά και όταν την αντιμετωπίσαμε. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα, που δεν βρέθηκε τυχαία στο Europa League και δεν ήταν τυχαία η πορεία που έκανε και οι επιτυχίες που είχε στη διοργάνωση. Είναι τεχνική και βγάζει πάθος στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι για να την αντιμετωπίσουμε σωστά και να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό, δηλαδή να πάρουμε τη νίκη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε».

-την άρση της απαγόρευσης διεξαγωγής αγώνων με φιλάθλους: «Φυσικά είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα και θα μπορούν να βρεθούν κοντά μας για ακόμη μια φορά. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για εμάς. Πάντα, όταν παίζουμε στην έδρα μας νιώθουμε την έξτρα δύναμη που μας δίνουν, αλλά και όταν παίζουμε εκτός. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα τους έχουμε ξανά δίπλα μας και φυσικά ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το άθλημα και μας δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές».

-τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο θα παίξει ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Τα αποτελέσματα μιας κλήρωσης μπορούμε να τα δούμε μόνο όταν παίξουμε. Δεν είμαστε σε θέση αυτήν τη στιγμή να κρίνουμε αν η κλήρωση είναι καλή ή όχι. Πρέπει αν σεβαστούμε τον αντίπαλο όποιος και αν είναι αυτός. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει θα χρειαστεί να αποδώσουμε στο μάξιμουμ. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πάντα πολύπλοκος. Τα παιχνίδια είναι πολύπλοκα και ιδιαίτερα και όπως έχω ξαναπεί πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, ειδικά σε μια διπλή αναμέτρηση για να φθάσουμε στη νίκη και στη συνέχεια να προχωρήσουμε».

-το αν μπορεί να φθάσει ο Ολυμπιακός στο νταμπλ: «Είναι ο μεγάλος μας στόχος από την αρχή της χρονιάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε δείξει ότι έχουμε δυνατότητες να φθάσουμε στο νταμπλ. Όμως για να το κάνουμε πρέπει να μείνει συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους τραυματισμούς και να δώσουμε όλοι το εκατό τοις εκατό. Με νίκες μπορούμε να φθάσουμε στον στόχο μας».