Καρεμπέ: «Η Θύρα 7 το καλύτερο κλαμπ οπαδών του κόσμου»!

Ο αθλητικός διεθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στην σερβική Republika εκθείασε τον κόσμο της ομάδας και ανέφερε τα συναισθήματά του για τη νίκη – πρόκριση με τον Ερ. Αστέρα.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών και στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε μεταξύ άλλων πως «το δυσκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να χάνεις ένα παιχνίδι στο τέλος. Το ίδιο έγινε και με εμάς στο Βελιγράδι, όπου χάσαμε με 3-1. Για τον Αστέρα, ήταν ένα… χτύπημα αυτή η ήττα που υπέστη στην έδρα μας, αλλά είναι μια καλή ομάδα που περιμένουμε και στο επόμενο Champions League».

Επίσης ο Καρεμπέ τόνισε για τον κόσμο: «Δεν έχω ζήσει ξανά ανάλογη ατμόσφαιρα. Και δεν θυμάμαι ούτε… εγώ σε πόσα γήπεδα έχω αγωνιστεί. Για εμένα, η Θύρα 7 είναι το καλύτερο κλαμπ οπαδών όλου του κόσμου και θελω να επαινέσω και τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα. Και στα δύο ματς τραβήξαμε τα βλέμματα όλης της Ευρώπης». Κλείνοντας είπε: «Η αλήθεια είναι πως… ίδρωνα στο ματς, αφού κάναμε συνέχεια επιθέσεις, αλλά γκολ δεν βάζαμε. Ήταν πιο εύκολο για εμένα να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις σαν παίκτης, παρά ως μέλος της διοίκησης του συλλόγου».
Πηγή Gazzetta.gr