Γαβαλάς: «Πώς θα γίνει το Σάββατο το ΠΑΟΚ – Ξάνθη; Να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές»

Η αποκάλυψη του «One Channel» περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη συντάραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, να τονίζει ότι οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει άμεσα να ελέγξουν τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός.

Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24», αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που δημοσίευσε το «One Channel».

«Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε»

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος: «Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά».