Δείξτε τους ποιος είναι το μεγάλο αφεντικό!!!!

Τα πάντα για τη νίκη είναι αποφασισμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ το βράδυ στις  19:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι πανέτοιμοι να καταθέσουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ο κόσμος του Θρύλου απαίτησε από το Λονδίνο κιόλας και το ματς με την Τότεναμ τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ το ίδιο απαίτησε και αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στο Ρέντη, και άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι πανέτοιμοι να πράξουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν την επιθυμία των ΓΑΥΡΩΝ πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, όμως, θα πρέπει να το δείξει για μία ακόμη φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για 90’ λεπτά, αναγκάζοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να επιστρέψουν με σκυμμένα τα κεφάλια πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Η «δίψα» ομάδας και κόσμου για το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς είναι τεράστια και όλοι είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και την ψυχή τους για την πολυπόθητη νίκη.

Πηγή : Gavros.gr