Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Στο παρελθόν ανήκει πλέον η αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει πλήρως την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής (1/12) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική της Super League.

Μια αναμέτρηση στην οποία ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρος. Να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και να βρεθεί και στο +3 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, τόσο οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου όσο και ο κόσμος έδωσαν το… σύνθημα για την αναμέτρηση της Κυριακής. Οι ΓΑΥΡΟΙ με συνθήματα από την εξέδρα, ζήτησαν φυσικά τη νίκη. Ενώ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Τότεναμ έκαναν αναφορά για τελικό για το ματς της στο Φαληρικό γήπεδο.

Η «δίψα» όλων είναι δεδομένη για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Ναό. Ωστόσο αυτό πρέπει να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα και δεν καταλαβαίνει τίποτα από… εξυγιάνσεις.

Πηγή Gavros.gr