Το μυαλό μόνο στον ΟΦΗ!

Αντίστροφα μετράμε για την επιστροφή του Ολυμπιακού στη δράση, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται το  Σάββατο  στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους Πειραιώτες, η πρώτη από τις τρεις που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας μετά τους Κρητικούς την Μπάγερν Μονάχου και την ΑΕΚ επίσης στο Φαληρικό γήπεδο.

Όπως είναι φυσιολογικό στις τάξεις του κόσμου υπάρχει τεράστια ανυπομονησία για τα τρία αυτά ματς και κυρίως για το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν, όπου εξαφάνισε ήδη τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Ωστόσο, στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τις «παγίδες» που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχει καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, δίνοντας ό,τι έχουν για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Μία νίκη που θα κρατήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πάντα, τα ματς μετά τις διακοπές των πρωταθλημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολα, πόσο μάλλον αυτό, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, την ώρα που ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, έχει δουλέψει αρκετά σε αυτό το κομμάτι, στο να τονίσει στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα με τον ΟΦΗ, έχει καταστρώσει ήδη κάποια πλάνα και για τις τρεις αναμετρήσεις, παίρνοντας φυσικά τις επόμενες ημέρες τις τελικές του αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή, όσο δύσκολο και αν είναι, δεν υπάρχει καμία Μπάγερν, καμία ΑΕΚ στο μυαλό των Πειραιωτών, αλλά μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου (19/10) κόντρα στον ΟΦΗ, με στόχο ένα ακόμη τρίποντο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή Gavros.gr