“Τελειώνει” και ο Γκρέκο

greco_ghpedo3

Ο Λεάντρο Γκρέκο ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με τις… περγαμηνές μιας σχετικά καλής παρουσίας στο Καμπιονάτο με τα χρώματα της Ρόμα -αλλά και με άλλων ομάδων στις οποίες έπαιξε δανεικός από τους “τζιαλορόσι”- να τον συντροφεύουν.

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους όμως δύσκολα θα το εξαντλήσει αν πιστέψουμε πληροφορίες που μας έρχονται από την Ισπανία και θέλουν τον Μίτσελ να μην τον έχει στις πρώτες του επιλογές για τη μεσαία γραμμή της νέας σεζόν…

Όπως ενημερωθήκαμε λοιπόν από την πατρίδα του Ισπανού τεχνικού, ο Λεάντρο Γκρέκο δεν είναι στους “εκλεκτούς” του Μαδριλένου προπονητή για το νέο Θρύλο και ως εκ τούτου ο μάνατζέρ του έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα για να πουληθεί ή έστω να παραχωρηθεί δανεικός την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ούτως ώστε να μην υπάρχει στο ρόστερ παίκτης που θα πληρώνεται αλλά ουσιαστικά δεν υπολογίζεται.

Μένει να δούμε αν όντως θα βρεθεί πρόταση για τον Ρωμαίο μέσο για πώληση ή έστω για δανεισμό. Αν δεν γίνει τίποτα από τα δύο, ο παίκτης θα συνεχίσει κανονικά στον Ολυμπιακό, έστω και αν δεν βρίσκεται μεταξύ των πρώτων επιλογών του Μίτσελ. Το πιθανότερο πάντως είναι να βρεθεί η… φόρμουλα για να αποχωρήσει.