Γκερέρο: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Ο σκόρερ του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μίλησε, μετά το τέλος του ματς, στην κάμερα της Nova, για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Η κούραση δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνισή μας. Ήμασταν πανέτοιμοι για το ματς. Κάναμε λάθη, πήραμε κακές αποφάσεις και θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Με την Τότεναμ κάναμε ένα πολύ παιχνίδι, μας βγήκε ό,τι προσπαθήσαμε. Σήμερα δεν έγινε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Γκερέρο, για να συνεχίσει:

«Μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι θετικό στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Είμαστε πιο δεμένοι σε σχέση με πέρυσι και μπορούμε να παλέψουμε και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη και για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσπάθεια αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν έχουμε την αίσθηση πως κερδίσαμε ένα βαθμό αλλά ότι χάσαμε δυο βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πρέπει να