Νέα Ολυμπιακού : Το πρόγραμμα του Θρύλου ενόψει Τότεναμ

Νέα Ολυμπιακού : Το πρόγραμμα του Θρύλου ενόψει Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Βόλο (5-0) και πλέον έχει επικεντρωθεί στο σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με την Τότεναμ (18/9, 19:55), για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Η πειραϊκή ΠΑΕ μάλιστα την Κυριακή (15/9) γνωστοποίησε το πρόγραμμα για το παιχνίδι με τους Πετεινούς.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (17/9) στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Παπέ Αμπού Σισέ. Στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, η οποία θα γίνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οσον αφορά στην Τότεναμ, η συνέντευξη Τύπου των Πετεινών είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 17/9 στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 19:00, επίσης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Την Τρίτη (17/9) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Τρίτη 17/9

17:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Παπ Αμπού Σισέ.

19:45 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη

Τετάρτη 18/9

19:55 Ολυμπιακός-Τότεναμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 17/9 στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνηση της στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.