Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League

Ο Αρης στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 4-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κίτρινους ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ έφτιαξε το δεύτερο και το τρίτο δύο γκολ της ομάδας του.

βαθμολογία της Super League

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, συνέχισαν με νίκες το πρωτάθλημα, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν εντός έδρας με 5-0 τον Βόλο και τον Δικέφαλο εκτός έδρας με 3-2 τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 2-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ, ενώ νίκες πέτυχαν επίσης οι Ξάνθη, Πανιώνιος και ΟΦΗ. Οι Ακρίτες κέρδισαν τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), οι Κυανέρυθροι την Λάρισα (1-0) και οι Κρητικοί τον Παναιτωλικό (3-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπήρχε ούτε μία ισοπαλία!

Μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός,` ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και ακολουθούν οι ΟΦΗ και ΑΕΚ με 7 και 6 πόντους αντίστοιχα. Ο Αρης έχει 4 και ο Παναθηναϊκός μόλις 1 βαθμό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 14/9

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-1
Ολυμπιακός – Βόλος 5-0

Κυριακή 15/9

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 2-1
ΑΕΚ – Λαμία 2-0
Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0
Αρης – Παναθηναϊκός 4-0

Και η βαθμολογία της Super League:

βαθμολογία της Super League