Τα δίνει όλα για Τότεναμ ο Σεμέδο!

Δεν κρατιέται ο Ρούμπεν Σεμέδο…

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού θέλει πάση θυσία να αγωνιστεί κόντρα στην Τότεναμ και τα δίνει όλα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να αγωνιστεί κόντρα στα «σπιρούνια» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κράσνονταρ στην Ρωσία και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Με τις εκτιμήσεις να έκαναν λόγο ότι «τρέχει» να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό…

Ωστόσο, ο ίδιος μέσα από τη σκληρή δουλειά, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις και πλέον έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς με την Τότεναμ. Κάτι το οποίο υπογράμμισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Ο Σεμέδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά και πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, βοηθώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα να επιστρέψει στα αστέρια και όπως είναι φυσικό «διψά» και εκείνος για την επιστροφή του στο Champions League.

Κάτι το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα, αν και ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε να φανεί πώς θα είναι η κατάστασή του τις επόμενες ημέρες.