Φορτούνης: «Ο κόσμος να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται νίκες με μεγάλα σκορ»

Φορτούνης: «Ο κόσμος να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται νίκες με μεγάλα σκορ»

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό τελευταίο 20άλεπτ, διέλυσε με 5-0 τον Βόλο και έκανε το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ – ÍÐÓ ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Οι Ερυθρόλευκοι χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι τους. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε και τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και στήριξε έμπρακτα τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής άσος μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε στο συνδρομητικό κανάλι την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας του.

«Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους. Μάλιστα, επισήμανε ότι η ευρεία νίκη επί του Βόλου θα ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης που ακολουθεί με την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης για τους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα, τόνισε ότι νιώθει καλύτερα και η αποθεραπεία του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Βόλο: «Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε έτσι. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να βλέπει καλό ποδόσφαιρο να ευχαριστιέται νίκες και μεγάλα σκορ. Θέλαμε μια νίκη ψυχολογίας γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τετάρτη απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Κάθε μέρα κάνω θεραπείες, το πόδι είναι πάρα πολύ καλά και περιμένω κι εγώ σιγά σιγά να επιστρέψω στο γήπεδο».