Λοβέρα:«Όνειρο το Champions League»

Με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό LT3 | AM680 της πατρίδας του, ο Μάξι Λοβέρα μίλησε με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι το Champions League είναι ένα όνειρο για εκείνον, το οποίο γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σκεπτικό κι εμένα και του ατζέντη ήταν να μείνουμε στην Αργεντινή λίγο περισσότερο. Μετά ήλθε η πρόταση και ήταν εντελώς ξαφνικό. Δεν υπήρχε επιλογή να μείνω στη Ροσάριο για έξι μήνες ακόμη, μέχρι το Δεκέμβριο. Έτσι πήρα την απόφαση να έλθω στην Ελλάδα. Το προηγούμενο μου διάστημα στη Ροσάριο ήταν το καλύτερο. Είχα γεμάτα ματς, πολλά λεπτά συμμετοχής. Μίλησα με τον προπονητή μου στη Σεντράλ (Κόκα) μετά το τέλος της μεταγραφής.

Μου ευχήθηκε το καλύτερο στο νέο βήμα της καριέρας μου. Ο Κόκα με πίστεψε πιο πολύ από όλους. Με τον πρόεδρο της Σεντράλ δεν μίλησα. Μόνο με τον Γκορδίγιο μίλησα, ο οποίος μου μιλούσε μέχρι να υπάρξει συμφωνία. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον για να κατακτήσω τίτλους με τη Σεντράλ».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την Αθήνα: «Είναι πολύ όμορφη πόλη, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Υπέγραψα για πέντε χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League, είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ευρώπη, εμένα μου έτυχε τώρα».

Για τη θέση που θα παίζει: «Με καλοσώρισε ο προπονητής, αλλά δεν μιλήσαμε για τη θέση που με υπολογίζει. Μίλησα στην πρώτη προπόνηση με τον Γκερέρο, που είναι Ισπανός. Δεν καταλάβαινα τίποτα από τη γλώσσα. Είναι πολύ τεχνίτης, τώρα είναι τραυματίας δεν έκανε προπόνηση, αλλά είναι πολύ καλός».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος. Μου έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί οπαδοί. Οι οπαδοί της νέας μου ομάδας λίγο περισσότερο»