Τι «τρέχει» με Βούκοβιτς και ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει δύο μεγάλα ανοικτά μέτωπα στα μεταγραφικά. Από τη μία θέλει να κλείσει τον θέμα του προπονητή, θέση την οποία καλύπτει προσωρινά ο Νίκος Κωστένογλου και από την άλλη είναι επείγουσα ανάγκη η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Ίλια Ίβιτς τις τελευταίες ημέρες σκανάρει την αγορά για ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες περιπτώσεις και σύμφωνα με την Sportime, μία από αυτές είναι και ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Σέρβος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ως ώρας δεν έχει βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός ή με μεταγραφή.

Οι δύο Σέρβοι βρίσκονται σε επικοινωνία, η περίπτωση αυτή ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού θα προχωρήσει μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τους ερυθρόλευκους, με τον χρόνο να πιέζει την Ένωση. Ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι αδιάφορος στο να αποκτήσει την ελευθερία του, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, θέλοντας να πάρει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του τρέχοντος συμβολαίου του, με την υπόθεση να έχει κολλήσει κάπου εκεί.