Μπαρτζώκας: “Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs”

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στην “Stark Arena” κερδίζοντας κατά κράτος στο τέταρτο δεκάλεπτο την Παρτιζάν -έτρεξε ένα επιμέρους 28-10- και συνεχίζει να ελπίζει για… τετράδα στην κατάταξη πριν την ολοκλήρωση της regular season.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην flash interview γι’ αυτό το πολύ σημαντικό διπλό, τονίζοντας πως η άμυνα του Ολυμπιακού στους δύο οργανωτές της Παρτιζάν έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

“Ήταν μία πολύ κρίσιμη νίκη εδώ απόψε για τη θέση μας στα playoffs και την τελική κατάταξη. Θέλω να δώσω πολλά εύσημα στους παίκτες μας που έπαιξαν σε αυτή τη δύσκολη ατμόσφαιρα. Η άμυνά μας στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερα συμπαγής, όπως καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου θα πω.

Παίξαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα πάνω στον Κέβιν Πάντερ. Κυριαρχήσαμε στην άμυνα και γι’ αυτό κερδίσαμε. Δεν ήταν μόνο οι δύο οργανωτές μας που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα (σ.σ. ο Ουίλιαμς-Γκος κι ο Ουόκαπ) στους δύο οργανωτές τους, αλλά όλη η ομάδα έπαιξε πραγματικά πολύ καλή άμυνα απόψε“.

Διαβάστε ακόμη

ΟλυμπιαΓκός στο Βελιγράδι με θρυλική ανατροπή και ζωντανός για 4άδα!

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία νέα

TAGS Γιώργος Μπαρτζώκας Ευρωλίγκα Ολυμπιακός