Κάποια λόγια για τον Βαγγέλη!!!

Από την Πόλη το 12 και το 17 ,ο σοβαρός τραυματισμός το 13 η άμυνα Πάνω στον Ναβαρο, και τα δύο τελευταία χρόνια που μπλόκαρε και η πόρτα που ποτέ δεν θα κλείσει .


Γραφει ο Κωνσταντίνος Καλογεροπούλος
Ο Βαγγέλης, μέχρι και τη χρονιά που πήγαμε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης το 2017 ήταν από τους παίκτες κλειδιά και ενορχηστρωτές των επιτυχιών.
Ταίριαξε απίστευτα με τον Βασίλη, συνήθως αναλάμβανε τη δύσκολη αποστολή να μαρκάρει τον καλύτερο αντίπαλο παίκτη.
Έχει καταφέρει πολλά από την Πόλη το 2012 , που μαζί με κάποια άλλα αμουστακα παιδιά κατάφεραν και έφτασαν τον Ολυμπιακό στο Έβερεστ του ευρωπαϊκού Μπάσκετ, πήραν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κλπ.
Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τραυματίστηκε όλη την σεζόν, παρ όλα αυτά ήταν δίπλα στην ομάδα πανηγύρισε μαζί της το μπακ το μπακ.
Επίσης το 2015 με τη Μπαρτσελόνα ή στο Final 4 του 2017, όπου ήταν ο καλύτερος μας παίκτης.
Εκτός από την Ευρώπη και στο πρωτάθλημα πήρε κρίσιμα σουτ 2 από αυτά είναι στους τελικούς του 2012 και του 2016 που δεν άφησε την σειρά να πάει σε 5ο αγώνα.
Ο Βαγγέλης ήταν κορυφαίος για χρόνια στην αναλογία ασίστ – λάθη.
Ηρεμία στην οργάνωση και τίμιος σουτέρ ειδικά στο στατικό σουτ.

Τις δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν ο Μαντζαρης που γνωρίσαμε, αλλά δε γίνεται να κατηγορηθεί μόνο ο Βαγγέλης για τα τόσα προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια.
Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί ούτε οπαδιλικι πούλησε την ώρα που το έκαναν κάτι πέντε κάτω πέντε πάνω ή o άλλος που μέχρι πέρυσι του έκλεβαν τον ιδρώτα και φέτος έλεγε πως είναι ντροπή να μην κατεβαίνεις σε αγώνες.
Η πόρτα θα είναι ανοιχτή για έναν παίχτη που πρόσφερε τόσα πολλά στον σύλλογο που ήρθε παιδί και έφυγε ολόκληρος άνδρας.

Ελπίζω να τα καταφέρει και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Ευχαριστούμε για όλα ΒΑΓΓΈΛΗ.