Η bwin στο πλευρό του Ολυμπιακού περισσότερο από ποτέ

Η bwin, μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού κάνει σπουδαίες προσφορές σε όλους τους κατόχους διαρκείας δείχνοντας εμπράκτως την στήριξή της στην ομάδα.

Χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός διανύει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Η ομάδα δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να σταθεί δίπλα της.

Άλλοι το κάνουν κι άλλοι «όχι». Δεν αναφερόμαστε μόνο στους οπαδούς.

Η bwin επέλεξε πέρυσι να συνεργαστεί με τους «ερυθρόλευκους» γιατί έβλεπε κοινό όραμα, κοινή νοοτροπία με όλα όσα την εκφράζουν σαν εταιρεία.

Η bwin και φέτος (ακόμη περισσότερο από πέρυσι) στέκεται δίπλα στον Ολυμπιακό και δεν εννοούμε μόνο με τα συμφωνηθέντα από πέρυσι, χρήματα της χορηγίας.

Στα φετινά διαρκείας η bwin προσφέρει διάφορα… μπόνους.

Όποιος φίλος του Ολυμπιακού αγοράσει εισιτήριο διαρκείας από την κατηγορία «Club 3/Central 1» και πάνω, θα λάβει μαζί ένα Euroleague TV Pass αξίας περίπου 100 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο η bwin δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί εντελώς δωρεάν τον Ολυμπιακό σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας καθώς και όλους τους αγώνες της Euroleague όλων των ομάδων, από το κινητό, το τάμπλετ και τον υπολογιστή!

Αναλυτικά δικαιούνται Euroeague TV Pass από την bwin οι κάτοχοι των διαρκείας στις εξής θέσεις:

Central 1 (308/324) αξία ανανέωσης 250 ευρώ
Club 3 (222/226/227) αξία ανανέωσης 250 ευρώ
Club 2 (223/225) αξία ανανέωσης 300 ευρώ
Club 1 (224) αξία ανανέωσης 360 ευρώ
Executive B (206/210) αξία ανανέωσης 550 ευρώ
Executive A (107/108.109) αξία ανανέωσης 940 ευρώ

Η bwin επίσης προσφέρει ένα μοναδικό δώρο σε κάθε κάτοχο, ένα ιδιαίτερο Card Wallet για να τοποθετεί ο κάτοχος διαρκείας τόσο το εισιτήριο του όσο και τις κάρτες του.

Ολοκληρώνοντας, φέτος στην οροφή του ΣΕΦ θα υπάρχει ένας πίνακας στα πρότυπα του NBA. Χρησιμοποιώντας τον η ΚΑΕ θα κάνει διάφορους διαγωνισμούς με δώρα της bwin για τους νικητές, ακόμη και σε «kiss cam» καταστάσεις.

Πηγή:Gazzetta.gr