Τοροσίδης: «Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, μίλησε για το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (16/7), αλλά και για τα ματς με την Βικτόρια Πζλεν για τα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, είπε στο One Channel:

«Δεν θυμάμαι να έχω παίξει ποτέ τέτοιο φιλικό. Ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Είμαστε χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε τη Νότιγχαμ. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Να χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Είναι ένα ματς, το οποίο θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες. Εμείς στις 23 έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα με την Πζλεν, ενώ και η Νότιγχαμ το χρειάζεται ενόψει των αγώνων για την Τσάμπιονσιπ».

Για το πρώτο παιχνίδι με τους Τσέχους: «Για δεύτερη σερί χρονιά ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας. Δώσαμε μια σειρά από δυνατά φιλικά, στα οποία δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι πιο δεμένη σε σχέση με πέρσι, καθώς δεν υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές. Ο κορμός διατηρήθηκε και ήρθαν κάποιοι αξιόλογοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν. Ξεκινήσαμε με δύο κρισιμότατα παιχνίδια για την πορεία της ομάδας. Ολοι οι παίκτες έχουν καταλάβει και γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν απέναντί μας ένα πολύ καλή ομάδα. Η Πλζεν είναι μια ομάδα που πέρσι πήρε 7 βαθμούς σε έναν δύσκολο όμιλο του Champions League. Είναι μια έμπειρη ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, προκειμένου να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, που θα μας εξασφαλίσει τουλάχιστον το Europa League. Και μετά από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για την πρόκριση στους ομίλους».

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Ερωτηθείς για το ποιο θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βασίλης Τοροσίδης χαριτολογώντας απάντησε η ισοπαλία, που θα αφήσει άπαντες χαρούμενους.