Τα πλεονεκτήματα και τα μπόνους των ανανεώσεων!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 και καλό είναι οι φίλοι της ομάδας να κοιτάξουν λίγο πίσω από τις γραμμές και να δουν και τις λεπτομέρειες.

Τι θέλουμε να πούμε;

1ον) Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές, τα προνόμια και τις ημερομηνίες για τις ανανεώσεις των περυσινών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, η περίοδος για τους οποίους ξεκινά την Δευτέρα 15 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 26/7.

Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι τιμές για τους νέους κατόχους.

2ον) Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν μειώσεις 5-10% ανάλογα με την κατηγορία σε σχέση με πέρσι για όσους ανανεώσουν ως τις 26/7/19.

Το δώρο που κάνει η ΚΑΕ και η Bwin στους κατόχους διαρκείας, είναι το Euroleague TV Pass. Αξίας περίπου 100 ευρώ, οπότε αν συνυπολογιστεί και αυτό στην αξία της κάρτας διαρκείας, τότε η έκπτωση για τους περυσινούς κατόχους κυμαίνεται από 15% ως 40%!!

Με το Euroleague TV Pass θα μπορεί κάθε κάτοχος διαρκείας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας καθώς και όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκας όλων των ομάδων, από το κινητό, το τάμπλετ και το κομπιούτερ!

Εξαιρετικό δώρο και ήταν μάλιστα ιδέα του Ολυμπιακού που υιοθέτησε η Ευρωλίγκα και πρότεινε σε όλες τις ομάδες!

Παράλληλα οι χορηγοί του Ολυμπιακού προσφέρουν μία σειρά από δώρα και προσφορές:

– Η BWIN επίσης, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει ένα μοναδικό δώρο σε κάθε κάτοχο, ένα ιδιαίτερο Card Wallet για να τοποθετεί ο κάτοχος διαρκείας τόσο το εισιτήριο διαρκείας του όσο και τις κάρτες του.

– Η Τράπεζα Πειραιώς δίνει την δυνατότητα με την Olympiacos BC Mastercard να προμηθευτεί ο κάτοχος διαρκείας το εισιτήριο του με 10% έκπτωση και σε 8 άτοκες δόσεις καθώς και να μπει σε κλήρωση για μοναδικά δώρα. Την Olympiacos Mastercard θα μπορούν να εκδίδουν οι ενδιαφερόμενοι από όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και στα γραφεία της ΚΑΕ όπου θα δίνονται τα εισιτήρια διαρκείας.

– Μεγάλη προσφορά επίσης κάνει και η Volton, Επίσημος Χορηγός της ΚΑΕ με το Red Power το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας του Ολυμπιακού όπου προσφέρονται δώρα και μοναδικές εκπτώσεις σε όποιον κάτοχο εισιτηρίων διαρκείας αλλάξει τον πάροχο ρεύματος και χρησιμοποιήσει το Red Power από την Volton!!

– Προσφορές επίσης υπάρχουν και από τους Επίσημους Αδειούχους της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα επίσημα προϊόντα!!

Από κει και πέρα…

Η κάρτα διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, τα φιλικά και άλλους αγώνες.

– Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος θεσπίζεται το Πρόγραμμα BONUS όπου οι κάτοχοι διαρκείας με την μεγαλύτερη συνέπεια παρουσίας στους αγώνες της ομάδας στην Ευρωλίγκα, θα μπορούν να κερδίσουν από το εισιτήριο διαρκείας της ερχόμενης χρονιάς δωρεάν ως έκπτωση 50% ή upgrade σε μεγαλύτερη κατηγορία!

Πηγή Gavros.gr