Ο Βασιλακόπουλος «αποκαθήλωσε» τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη! (pic)

O πρόεδρος της ΕΟΚ σύμφωνα με το gazzetta.gr υπερέβη τα εσκαμμένα ζητώντας να ξεκρεμαστούν οι φανέλες των δυο εμβληματικών παικτών από το γήπεδο στα Δυο Αοράκια.

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τις τελευταίες ημέρες και μάλλον πρέπει να τράκαρε με τον… ανάδρομο Ερμή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλιώς δεν εξηγούνται τα δρώμενα του στο Ηράκλειο…

Το ντου που έκανε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Γαλλία για να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματα των διαιτητών ωχριά μπροστά σε ένα άλλο σοβαρότατο επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε στα ενδότερα του κλειστού γηπέδου στα Δυο Αοράκια και το αποκαλύπτει το gazzetta.gr

Τις προάλλες λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΟΚ απαίτησε να ξεκρεμαστούν οι φανέλες του Δημήτρη Διαμααντίδη και του Βασίλη Σπανούλη!!!

Ο λόγος; Αστείος! Επειδή, όπως φώναζε, πάνω στις φανέλες των δυο παικτών υπήρχαν διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών!

Το πράσινο Νο 13 του Διαμαντίδη και το κόκκινο Νο 7 του Σπανούλη –με τις υπογραφές των δυο εμβληματικών παικτών- βρίσκονται σε μια προθήκη που έχει δημιουργηθεί σε έναν εσωτερικό διάδρομο του γηπέδου. Τις φανέλες τις χάρισαν στη διοίκηση του γηπέδου οι ίδιοι οι παίκτες με την ευκαιρία παλαιότερων επισκέψεων τους για σαν παίξουν σε αγώνες της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ασφαλώς αποτελούν δυο ανεκτίμητα αναμνηστικά εκθέματα.

Με το που τις είδε λοιπόν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πήρε… ανάποδες και άρχισε να ωρύεται και να απαιτεί με έντονο ύφος να βγουν αμέσως από τη συγκεκριμένη προθήκη. Οι τόνοι ανέβηκαν και ο διαπληκτισμός του με τους εκπροσώπους της διοίκησης του γηπέδου και της δημοτικής αρχής προκάλεσαν πανικό και γενικό συναγερμό, μάλιστα το επεισόδιο έγινε αντιληπτό και από… άσχετους που κυκλοφορούσαν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Εντέλει οι φωτογραφίες ξεκρεμάστηκαν για να λήξει το επεισόδιο και να μην προκληθούν προβλήματα στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή. Ασφαλώς τη Δευτέρα το πρωί οι φανέλες θα ξανακρεμαστούν στην περίοπτη θέση τους, όπως τους αξίζει.

Πηγή gazzetta.gr