«Ο μόνος μου στόχος είναι να μείνω στον Ολυμπιακό»

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της εθνικής Εφήβων επί της Σενεγάλης ήταν ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Ο νεαρός γκαρντ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για την εξαιρετική του εμφάνιση και τους 35 πόντους που σημείωσε, ενώ τόνισε ότι μοναδικός του στόχος είναι να μείνει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη κόντρα στην Σενεγάλη:

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Δεν ξέρω αν τη χρειαζόμασταν νωρίτερα ή αργότερα, αλλά τα καταφέραμε. Σίγουρα δεν ήταν αγώνας πρόκρισης, αλλά εμείς τον αντιμετωπίσαμε ως εξίσου σημαντικό με τον προηγούμενο. Κάθε αγώνας είναι το ίδιο σημαντικός για μας. Κίνητρό μας είναι να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά και να απολαύσουμε τη διοργάνωση. Κάναμε κάποιες ήττες που μας στενοχώρησαν, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Σήμερα ανταποκριθήκαμε στην ενέργεια των αντιπάλων μας και τα δώσαμε όλα στην άμυνα. Παρά τις απουσίες μας, παλέψαμε ως το τέλος και φάνηκε πόσο το θέλαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Αργεντινή και θέλουμε να απαντήσουμε μετά την ήττα που κάναμε στον όμιλο. Πιστεύω πως μπορούμε», δήλωσε στην ΕΡΤ.

Για τους 35 πόντους που σημείωσε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πετύχει ποτέ ξανά τόσους πόντους με τη φανέλα της Εθνικής. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε, μόνο αυτό μετρά».

Για το μέλλον του:

«Ο μόνος στόχος μου είναι να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της διοργάνωσης».