Γιατί να μην κοιτάξει και τον Πόνσε ο Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για επιθετικό και ακούγονται πολλά ονόματα, παλιότερα είχε ακουστεί και το όνομα Πόνσε που φέτος έκανε καλή χρόνια με την ΑΕΚ στην οποία ήρθε δανεικός από την Ρόμα.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Ο Ο Εζεκιέλ Πόνσε είναι ένας παίχτης ο οποίος διακρίθηκε φέτος στο πρωτάθλημα μας και αυτό λόγο ότι έβαλε 16 γκολ (2ο Σκορερ πίσω απο τον Κουλούρη) σε 27 συμμετοχές. Μιλάμε για έναν παίχτη ο οποίος ήρθε δανεικός στην ΑΕΚ από την ομάδα της Ρόμα.

Ο Πόνσε μπορεί να  άργησε λίγο να μπει στο κλίμα αλλά όταν μπήκε δεν σταμάτησε να σκοράρει. Ο Παίχτης είναι 22 χρόνων και πραγματικά έχει πολλά χαρακτηριστικά πάνω του  που μπορεί να γίνει κίλλερ.

Βέβαια ο παίχτης είναι δύσκολο να μείνει στην ΑΕΚ καθώς η Ρομα θέλει λίγο πάνω από 6 εκατ. ευρώ λεφτά τα οποία μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός να κάνει αυτή την επένδυση, και που έχει κάνει παλιότερα πχ με τον Πάρντο η τον Ιντέγιε. Ο Πόνσε είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και οι Ίταλοι έλεγαν για αντάλλαγμα του παίχτη με τον Σίσσε.

Αν ο Ολυμπιακός κοιτάξει την περίπτωση του παίχτη θα κάνει μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον καθώς θα βρει και επιθετικό που ξέρει το πρωτάθλημα αλλά επιπλέον μπορεί στο μέλλον να τον πουλήσει και πολύ καλά, όπως έχει κάνει παλιότερα με άλλους παίχτες.

Ο Πόνσε είναι σε πολύ καλή ηλικία και ο Ολυμπιακός πιστευώ παρακολουθεί  την υπόθεση του  γιατί είναι μια πολύ καλή περίπτωση που δεν πρέπει να χαθεί .