Έκανε το πρώτο βήμα !!!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 10-3 τον Εθνικό στον 1ο ημιτελικό της Α1 Ανδρών. 

;Ek

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου κέρδισε την Τετάρτη με 10-3 τον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Πειραιά και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών.

Ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός παίζουν ξανά στην ίδια πισίνα την Παρασκευή (20:30) και με νίκη οι “ερυθρόλευκοι” προκρίνονται στους τελικούς όπου θα υπερασπιστούν το πρωτάθλημα το οποίο εάν κατακτήσουν θα είναι το 7ο σερί! 

Αξίζει να σημειωιθεί ότι στον πάγκο του Εθνικού λόγω της τιμωρίας του Φάνη Κουντουδιού κάθισε η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, Νίκος Βενετόπουλος. 

Η σειρά των ημιτελικών ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Απόλλων Σμύρνης θ’ αρχίσει την Πέμπτη (20:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού. 

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-0, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Κάκαρης 1, Ζερδεβάς, Χαλυβόπουλος Αρ.

Εθνικός Πειραιά (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Ματθαίου, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης