Κάποιοι ξεχνάνε εύκολα ποιοι έχουν κάνει ρεζίλι το άθλημα !!! <> (Vid)

<<Αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, ότι αυτό που έγινε σήμερα θα το βρουν μπροστά τους>> με αυτή την φράση τελείωσε ο Δ.Γ. την συνέντευξή του μετά το break του Ολυμπιακού το 2014!!! δείτε ακόμα και άλλα παραδείγματα!

 

Ο Ολυμπιακός διαβάζουμε σε διάφορα site ότι θέλει να  τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα..Αυτό όμως που ξεχνάνε οι ποίο  πολλοί  είναι ποίος έχει φέρει το μπάσκετ εδώ;

Ο Δ.Γ. Ούτε μια ούτε δύο αλλά πολλές φόρες έχει ξεφύγει με σκοπό ουκ λίγες φόρες να γίνουμε ρεζίλι.

Πάμε να δούμε μερικές ιστορίες…

ξεκινάμε από τους τελικούς του 2013…

Δ. Γ. έχει κάνει ντου στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια των διαιτητών τον Ιούνιο του 2013 κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού των πρασίνων με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια κι έξω από τα αποδυτήρια ήρθε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού και μας εξύβριζε. Φούφη γ…, θα σε γ…, δεν θα φύγεις από εδώ» ανέφεραν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές κκ. Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοϊδης και Ιωάννης Φούφης.

Την αμέσως επόμενη χρονιά Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξέσπασε πάλι στις κάμερες αφού ο Ολυμπιακός έχει κάνει το break.

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλλημα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να  ξεκινήσει ο αγώνας ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς: 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, οτι αυτό που έγινε σήμερα θα το βρουν μπροστά τους. Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γαμ@#$ μέσα στο γήπεδο».

Στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ  ο Ολυμπιακός έχασε ουσιαστικά τον τίτλο έτσι.

 

Το 2015 ο πρόεδρος του ΠΑΟ βρίζει τον Σπανούλη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Στην συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Το 2017 στο ΣΕΦ ο πρόεδρος του ΠΑΟ είναι ξανά στο επίκεντρο με αυτό το ντου στους ρεφερί στο ΣΕΦ

Πάντως oι κακοί Αγγελόπουλοι είναι αυτή που τραμπουκίζουν της διαιτητές και δημιουργούν κλίμα σε κάθε ντέρμπι.

Και βάζουμε κάτω από το χαλάκι όλα αυτά που έχουν γίνει…

 

Λύσει πρέπει να βρεθεί άμεσα και από της 2 πλευρές γιατί είναι κρίμα το μπάσκετ να κρίνεται σε μια κλωστή και από έναν πρόεδρο της ΕΟΚ που έχει χαθεί και δεν έχει πάρει θέση σε όλα αυτά . Τα πράγματα δεν είναι απλά πρέπει να κάτσουν κάτω οι πλευρές και να βρουν την λύσει.

μέχρι τότε… ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΕΦ