ΚΟΣΜΟΣ και ΟΜΑΔΑ γίνονται ΕΝΑ , και δίνουν σύνθημα ΝΙΚΗΣ με Τρεντίνο σήμερα!!!

Με τον κόσμο στο πλευρό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»  ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρεντίνο 19:00 (OTE SPORT 7 HD) στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup .

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρονται τα εξής:

«Έτοιμος για την πρώτη μεγάλη «μάχη» των «4» του CEV Cup, με αντίπαλο την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (26/2) στις 19:00 (OTE SPORT 7 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» είναι ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του για τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να προκριθεί για δεύτερη σερί χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό. Οι Πειραιώτες θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 5 Μαρτίου στην Ιταλία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι:

Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου».