Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία για την 22η αγωνιστική.

Νίκη για να μην έχουν μπλεξίματα!!!

Με τρία παιχνίδια ξεκινάει η 22η δεύτερη αγωνιστική.

Ξάνθη- Λεβαδειακος στης 16:00. Η Ξάνθη παίζει με τους Βιωτους που βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι Θρακιώτες θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία, θα και επιπλέον να συνεχίσουν να ελπίζουν για μια θέση στην 5αδα.Οι Βιωτοι είναι προ τελευταίει και θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες με σκοπό να μείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Οι Περιστεριοτες που είναι 4η στην βαθμολογία φιλοξενούνται απο τον Κακό Αστέρας του δεύτερου γύρου. Ο Αστέρας θέλει την νίκη να πάρει τα πάνω του καθώς διαθέτει καλούς παίχτες και καλό σύνολο. Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να βγει 3ος καθώς είναι μόλις 1 βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και πιστεύω θα είναι από πίσω της μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι.

Το παιχνίδι που κλείνει το Σάββατο είναι το ΑΕΚ Απόλλων Σμύρνης. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από βαριές ήττες, Η Ένωση έχασε 4-1 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό και κατά πάσα πιθανότητα έχασε και την δεύτερη θέση, Η Κίτρινοι θα έχουν εύκολο εργώ με τον Απόλλωνα ο οποίος έχασε με 1-5 την δευτέρα από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και από ότι φαίνεται το η ελπίδες για την Παραμονή στην κατηγορία μειώνονται αν χάσουν και σήμερα από την Ένωση.

Επιμέλεια Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος