Πάμε σαν άλλοτε μέσα στην Τούμπα…

Ξεχωρίζει ο Αγώνας  της Τούμπας

Η Κυριακάτικη αγωνιστική ξεκάνει στο ΟΑΚΑ όπου στης  15:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον  ΌΦΗ. Με την Ένωση να θέλει νίκη με σκοπό να περιμένει στραβοπάτημα στο ντέρμπι και να πλησιάσει και άλλο στην Βαθμολογία. Αντίθετα ο  Όφη θέλει νίκη η θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση. Στο άλλο παιχνίδι στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται  τον  Λεβαδειακό όπου και αυτός  χαροπαλεύει  στης προ τελευταίες  θέσεις .

Ο Ατρόμητος όπου  έχασε με άδικο τρόπο στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ θέλει να κάνει το come back και να επιστρέψει στης νίκες  και να κυνηγήσει την ένωση μέχρι το τέλος για την 3η θέση.

Η βραδιά κλείνει με τον αγώνα της Τούμπας ένας αγώνας που μπορεί να συζητιέται για βδομάδες οι  και μήνες , ένας  αγώνας που όλοι μας αυτοί την βδομάδα τουλάχιστον μπορεί να τον είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας εννοώ  εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους . Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για της  19:30 , με το γήπεδο να είναι sold out. Ένας ΠΑΟΚ που παίζει με άγχος, και ένας Ολυμπιακός ο Οποίος παίζει την καλύτερη μπάλα μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Οι δύο ομάδες θα μπουν με σκοπό να κλέψουν την νίκη. Για τους ασπρόμαυρους η Νίκη θα τους δώσει αέρα 9 βαθμούς ενώ για τον Ολυμπιακό θα μειώσει την διαφορά στο -3 και το πρωτάθλημα θα ξεκινάει ουσιαστικά από την αρχή.

Η αγωνιστική  ολοκληρώνεται την Δευτέρα  με τον αγώνα Παναιτωλικός- Λάρισα     με τους κίτρινους να θέλουν νίκη που θα τους κράτα στην Ευρωπαϊκή ζώνη και την ΑΕΛ να φύγει από της τελευταίες θέσεις . Επιπρόσθετα έχουμε το Αστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ, όπου οι γηπεδούχοι  έρχονται από ένα μεγάλο διπλό στο κύπελλο κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη  και θέλουν να συνεχίσουν το σερί  τους, όπως Κι ο Άρης που είναι στην 5αδα και ψάχνει την νίκη να ξεφύγει από τον Παο.

 

Επιμέλεια Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος