Το σαββατιάτικο πανόραμα της Super league

Ευρώπη εναντίων Υποβιβασμού

Mε τον αγώνα Πανιώνιος – Απόλλων  Σμύρνης  ξεκάνει η αγωνιστική του Σαββάτου στης  17:15 στην Νέα Σμύρνη.

Οι Κυανερυθροι , έρχονται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο με 2-1 σκορ που τους δεινή ελπίδα να πάει στην Τούμπα και να διεκδίκηση ακόμα και την πρόκριση, επίσης θέλει να συνεχίσει  με νίκη και στο πρωτάθλημα όπου θα τον πλασάρει ποιο πάνω στην βαθμολογία. Αντίθετα η Ελαφρά Ταξιαρχία παίζει τα ρέστα της καθώς είναι τελευταία  και  κάθε πόντος για αυτήν θα είναι και ανάσα αν και μοιάζει δύσκολη η υπόθεση παραμονή.

Στο δεύτερο  παιχνίδι στης 19:00 η Ξάνθη υποδέχεται την Λαμία, μια Ξάνθη που ήρθε 0-0 με τον ΟΦΗ και θέλει νίκη για να προλάβει την κούρσα της Ευρώπης. Επιπλέον η Λαμία  έρχεται  με φόρα καθώς  ήρθε 3-3 με τον Ολυμπιακό στον αγώνα του κυπέλλου , επιπρόσθετα η Λαμία ψάχνει και αυτή την νίκη να φύγει από της τελευταίες θέσεις  με σκοπό να πλασαριστεί ποίο πάνω στην βαθμολογία.

Η αγωνιστική του Σαββάτου κλίνει  με τον αγώνα  στα Γιάννενα εναντίον του Παναθηναϊκού. Καθώς κι οι δυο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για τον Πας για να φύγει από την θέση του υποβιβασμού αλλά και ο για τον Παο για να μπει σε τροχιά Ευρώπης , καθώς είναι και ο μόνος στόχος που έχει μείνει στην ομάδα τον Πρασίνων.