Υπογράφει ο Χάρα, ακολουθεί ο Νέτο

Υπογράφει ο Χάρα, ακολουθεί ο Νέτο

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπενφίκα για τον Φράνκο Χάρα, η απόκτηση του οποίου σύμφωνα με τους Πορτογάλους θα φτάσει το 1.5 εκατ. ευρώ, με τους «αετούς» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

ÁÖÉÎÇ ×ÁÑÁ

Ο παίκτης έφτασε ήδη στην Αθήνα και θα περάσει σήμερα από ιατρικά. Απόψε έρχονται και οι μάνατζέρ του, οπότε η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.

Το μόνο που έχει μείνει ανοικτό είναι κάποια διαδικαστικά θέματα στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Αργεντινός δεν αποκτήθηκε για τα άκρα, αλλά για την επίθεση, είτε στην κορυφή της είτε ως δεύτερος επιθετικός.

Πέραν του Χάρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει άμεσα και τον Λουίς Νέτο, καθώς η υπόθεση της απόκτησης του αμυντικού της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Όμως, με την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών δεν σημαίνει πως κλείνουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, γιατί πάντα υπάρχει στα υπ΄όψιν η απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού. Παράλληλα είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Εφ’ όσον ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός, ο παίκτης θα παραχωρηθεί, οπότε το θέμα του εξτρέμ μπορεί να μείνει ανοικτό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου

Να διευκρινίσουμε εδώ ότι δεν υφίσταται θέμα επιστροφής των Τζόελ Κάμπελ και Βλάντιμιρ Βάις.

Σε ότι αφορά στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δοθούν δανεικοί οι Ολαϊτάν, Γκαζαριάν, Ιμπραΐμ και Πελέ ενώ δεν υπάρχει θέμα δανεισμού του Δημήτρη Διαμαντάκου.

Πηγή : http://www.novasports.gr/news