«Μάχη» στο ΑΣΕΑΔ. Στις 17:00 η εκδίκαση!

«Μάχη» στο ΑΣΕΑΔ. Στις 17:00 η εκδίκαση!

Στις 17:00 εκδικάζεται από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή να ακυρώσει τη νίκη του στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

094423

Η τελευταία πράξη του σίριαλ για τον προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού παίζεται σήμερα. Στις 17:00 στα γραφεία του ΑΣΕΑΔ εκδικάζεται η προσφυγή των «πρασίνων» κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή να ακυρώσει τη νίκη του στον προημιτελικό Κυπέλλου και να την απονείμει στους «ερυθρόλευκους».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα υποστηρίξουν πως ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε βάσει κανονισμού του ΕΣΑΚΕ για έναν αγώνα Κυπέλλου που είναι διοργάνωση της ΕΟΚ και στους κανονισμούς της οποίας για το θεσμό-όπως υποστηρίζουν-δεν προβλέπεται η ποινή που τους επιβλήθηκε. Έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται πως απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν αναμένεται αυθημερόν και δύσκολα θα εκδοθεί την Παρασκευή, με το πιθανότερο σενάριο να βγει την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να καταρτιστεί και το πρόγραμμα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να γίνει στις 21 Φεβρουαρίου (ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί ο τελικός, αλλά προέκυψε η αναβολή του ενός ημιτελικού) και ο τελικός του νικητή με τον Απόλλωνα Πατρών να μεταφερθεί στη μοναδική διακοπή του Top 16, μεταξύ έβδομης και όγδοης αγωνιστικής, στα μέσα Μαρτίου. Όσο για την έδρα του τελικού, θα αποφασιστεί μετά την ανάδειξη του ζευγαριού.