Μαρινάκης: “Πρωτάθλημα και μεταγραφές”

Δηλώσεις εφ’όλης της ύλης από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη απέναντι στην Μάλμε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε αρχικά πως ελπίζει σε μία ευνοϊκή κλήρωση στο Europa League, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

marinakis-gia-ta-89-xronia-tou-osfp-protathlitis-apo-tin-1i-anasa

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε για άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω σε μια καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

Για τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ:
«Όπως είδατε και στο τέλος αν είχαμε ισοβαθμήσει με τη Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό δε θα γινόταν γιατί μας έκανε κάποια ομάδα χάρη, αυτό θα γινόταν γιατί μέσα στο γήπεδο αποδείξαμε ότι τους κερδίσαμε, πήραμε καλύτερη διαφορά τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε».

Για το αν μένει πικρία:
«Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους, που δε χρειάζεται ούτε να τους συζητάμε, όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Δε σταματάμε εκεί, χρειάζεται δουλειά, στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει τα παιδιά να κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια, να συγκεντρωθούμε να δουλέψουμε και να γίνουν μεταγραφές. Τις περιμένει ο κόσμος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρετε η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Ότι σκάουτινγκ κι αν έχεις, μπορεί να παίξεις πολύ καλά, μπορεί να μην μπορείς να αποδώσεις. Ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά, ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλα αυτά που διαβάζετε, οι καθημερινές δίκες, η λάσπη, η παραπληροφόρηση, έχω τη συνείδησή μου καθαρή, οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν. Σας έχω πει ότι θα τα ακούσετε όλα σε συνέντευξη Τύπου με χαρτιά. Δηλαδή όχι την κρίση του Μαρινάκη, αλλά οτιδήποτε πει ο Μαρινάκης με χαρτί-απόδειξη δίπλα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το έχουμε δει συχνά σητν Ελλάδα, θα το δούμε όμως σύντομα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κούλη τον Δουρέκα».