Ο Ολυμπιακός στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF

Ο Ολυμπιακός στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF

Οι παίκτες μας, Κώστας Φορτούνης, Ματιέ Ντοσεβί και Μάικλ Ολαϊτάν έδωσαν το παρών στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF!

1178870_0

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνοντας για ακόμα μια φορά ​την στήριξη και την συμπαράσταση της στο έργο της UNICEF και στην προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου, ήταν παρούσα και στον φετινό Τηλεμαραθώνιο της UNICEF.

Οι παίκτες μας, Κώστας Φορτούνης, Μάικλ Ολαϊτάν και Ματιέ Ντοσεβί βρέθηκαν στην εκδήλωση που φέτος συμπληρώνει 26 χρόνια κι έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.

Αρχικά, τον λόγο από τους παίκτες της ομάδας πήρε ο Ματιέ Ντοσεβί που δήλωσε για τον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που συνεργαζόμαστε με την UNICEF, είναι πάντα πολύ ευχάριστο να βοηθάς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και είναι μεγάλη μας τιμή».

Ο Κώστας Φορτούνης έστειλε από την πλευρά του το δικό του μήνυμα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, που συνεργαζόμαστε με την UNICEF και πιστεύω ότι όλοι ​μ​ας ​μπορούμε να ​βοηθήσουμε για το καλό των παιδιών».

Τέλος, ο Μάικλ Ολαϊτάν μίλησε για την παρουσία των παικτών μας στον Τηλεμαραθώνιο, αλλά και το μεγάλο έργο που εκτελεί η UNICEF με τις ενέργειες της: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, πολύ σπουδαίο το έργο της UNICEF και θέλουμε να συνεχίσει να δείχνει τι είναι σημαντικό και να συνεχίσει να βοηθάει».

Οι παίκτες μας που παραβρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση, εκτός από την ​έμπρακτη ​υποστήριξη στο μεγάλο έργο της UNICEF, που έχει παγκόσμιο αντίκτυπο, πρόσφεραν και επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας​ και μπάλες​, με τις υπογραφές τους. Τα έσοδα θα πάνε για την συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων, που θα διατεθούν από τη UΝΙCEF στα πρώην ΠΙΚΠΑ και στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.

Για την ενίσχυση του Tηλεμαραθώνιου, από το στούντιο της ΝΕΡΙΤ περάσαν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς και έδωσαν το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Φέτος, η ομάδα εργασίας του Τηλεμαραθωνίου απευθύνθηκε σε ελληνικές και άλλες εταιρείες που εδρεύουν στη χώρα μας και ζήτησε τη βοήθεια τους σε παιδικές τροφές, κλινοσκεπάσματα και εξοπλισμό δωματίου.

Ο φετινός Τηλεμαραθώνιος διοργανώνεται με τίτλο «Ένα πεινασμένο παιδί μας χρειάζεται» κι επικεντρώνεται σε ένα ιδιαίτερο σημαντικό θέμα, καθώς ο υποσιτισμός, η κακή υγεία και η έλλειψη της κατάλληλης φροντίδας κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας υπονομεύει το μέλλον των παιδιών, συχνά με ανεπανόρθωτες συνέπειες στη μετέπειτα ζωή τους.

Με την υποστήριξη των πολιτών μέσα από τον Τηλεμαραθώνιο, η UNICEF θα μπορέσει να παρέχει στα παιδιά τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής και το ειδικό θεραπευτικό γάλα, να ενισχύσει τα τοπικά κέντρα υγείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό ειδικά για υποσιτισμένα παιδιά και να τους παρέχει ασφαλές πόσιμο νερό και βιταμίνες, να ενισχύσει τα προγράμματά της ενάντια στη φτώχεια.

Δωρεές για τον Τηλεμαραθώνιο γίνονται στο τηλέφωνο δωρεών της UNICEF 801 500 12345, μέσω ίντερνετ στο www.unicef.gr και μέσω γραπτού μηνύματος στέλνοντας τη λέξη «ΠΑΙΔΙ» στο 54234 (από τις 5/12 ως τις 11/12). Επίσης, δωρεές γίνονται στους λογαριασμούς των τραπεζών Εθνική, Πειραιώς, Alpha, Attica, Eurobank και HSBC.