Μπράβο, ξεμπράβο, ο ΠΑΟΚ νίκησε. Ώρα να νικήσουμε και εμείς τους εαυτούς μας! Αυτή θα είναι ΝΙΚΗ!!!

Μπράβο, ξεμπράβο, ο ΠΑΟΚ νίκησε. Ώρα να νικήσουμε και εμείς τους εαυτούς μας! Αυτή θα είναι ΝΙΚΗ!!!

Αξία είναι… να στέκεσαι στο ύψος σου, επειδή είσαι μάγκας! Όχι να πέφτεις στο επίπεδο του άλλου! Τότε χάνεις και εσύ!

olympiacos111

Μια μεγάλη κουβέντα ξέσπασε πρόσφατα με αφορμή το “μπράβο στον ΠΑΟΚ” που αναρτήθηκε εδώ στο RedVoice και θεωρούμε πως χρειάζεται να πούμε 2 λόγια για το γεγονός! Αρκετά ήταν τα μηνύματα των φίλων που φώναξαν, που αρνήθηκαν να αποδεχτούν το μπράβο, που πιθανώς νευρίασαν αν κρίνουμε από τους χαρακτηρισμούς που ακούσαμε από ορισμένους μάλιστα, διόλου τιμητικοί θα λέγαμε, αλλά όλα είναι δεκτά, όλες οι απόψεις τίθενται προς συζήτηση αν και θα προτιμούσαμε σε ποιο ευπρεπές επίπεδο από το “Μπάτε σκύλοι αλέστε” ή “ό,τι βρέξει ας κατεβάσει”.

Αρχικά θα επισημάνουμε πως τελικά δεν είμαστε εμείς αυτοί που τραβάνε την είδηση από τα μαλλιά! Ο κόσμος του Ολυμπιακού μίλησε και απέδειξε περίτρανα πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ! (Το καλό το φυλάμε για το Τέλος). Ναι μάγκες, είμαστε ανώτεροι, είμαστε καλύτεροι και οφείλουμε να τραβήξουμε και τους οπαδούς των άλλων ομάδων προς τα πάνω! Μακάρι να το πετύχουμε και να αλλάξουμε έστω και λίγο το σκηνικό που επικρατεί στη χώρα, μακάρι να βρεθεί ένα σημείο τομής μεταξύ των οπαδών και να μπορέσουν γενικά να αποδεχτούν την αξία του αντιπάλου! Είναι σίγουρα καλύτερο από το να απαξιώνεις τα πάντα, αυτό που κάνει δηλαδή ο κύριος Αλαφούζος, το ΣΚΑΙ, η ΠΡΑΣΙΝΗ, η ΩΡΑ (από που και ως που θα ήθελα να ήξερα : Ευρώπη δεν παίζει, στη Σούπερλιγκ δεν είναι) ταΐζοντας μίσος τον κόσμο και φορτώνοντάς τον ψέματα για ευθύνες του Θρύλου για το δικό τους χαμηλό επίπεδο!

Κοιτάξτε να δείτε, όταν ξεκινάγαμε πριν 19 μήνες το RedVoice, κοινός στόχος της παρέας ήταν να δημιουργήσουμε ένα “σχολείο”, ένα χώρο όπου δε θα νιώσουμε ποτέ ενοχές για τη συμπεριφορά του κόσμου, ή ηθικοί αυτουργοί για πράξεις βίας. Θέλαμε μόνο ένα χώρο όπου θα εξετάζαμε τα πράγματα απολύτως ορθολογικά, χωρίς μελανά σημεία ή διφορούμενες απόψεις, είπαμε πως δε θα τσιγκλήσουμε τον κόσμο ποτέ, ώστε αν κάποια στιγμή έρθει η αποδοχή, να έρθει για αυτό που είμαστε και όχι για κάτι που προσποιούμαστε ότι είμαστε.

Είναι πολύ εύκολο να γεμίσεις με κόσμο ένα σάιτ σήμερα! Σου φτάνει μία δυνατή σελίδα στο φέισμπουκ και μια σειρά από αναρτήσεις που να εξοργίζει τον κόσμο!Ε μία δύο τρεις, τους σπας τα νεύρα και μπαίνει να σε βρίσει και να σου πει το σωστό. Μετά τα πράγματα είναι απλά, θα κάτσει να δει τα Upvotes και την αποδοχή της άποψής στου από τους άλλους, οπότε τσουπ, νά’τος ο πελάτης ο τακτικός, ο επανερχόμενος. Είναι επιλογή μας αποκλειστικά να φεύγετε μετά από ανάγνωση κειμένου μας και να νιώθετε γεμάτοι, προτιμούμε να διαβάσετε τα κείμενα και να είναι λες και τα γράψατε εσείς, και ας μη σχολιάσετε κουβέντα, μας φτάνει το λάικ που δείχνει πως είμαστε στο σωστό δρόμο, παρά να γράφουμε εσκεμμένα τα ακριβώς ανάποδα για να κάνετε comment επιθετικά κτλ.

Εχτές ο ΠΑΟΚ έριξε 6 τεμάχια σε κάτι άσημους μεν Λευκορώσους, δεν παύει όμως να είναι μια επιτυχία για μια ελληνική ομάδα που βγάζει ασπροπρόσωπη τη χώρα μας στην Ευρώπη! Αν 5-10 φορές ελληνικές ομάδες σκορπούσαν 6άρες στα λοιπά ευρωπαϊκά σωματεία, θα άλλαζε και η στάση της UEFA απέναντι στη χώρα μας! Αυτή η αλλαγή στάσης είναι ο λόγος που μόνο ο Ολυμπιακός εδώ και μία 3ετία έχει καλές διαιτησίες τόσο εντός έδρας και εκτός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γιατί νομίζετε το Καραϊσκάκης σταμάτησε να γιουχάρει τους διαιτητές πριν την έναρξη του Champions League? Είμαστε οι πιο πολλοί με διαρκείας από το 2006, κάθε χρόνο μέσα στο ΝΑΟ και τα είδαμε και από την καλή και από την ανάποδη.

α. Είδαμε Γιούχες σε διαιτητές πριν την έναρξη και μετά μας πήγαιναν Πί..τσα Κώ…στα! Τώρα όμως 50-50.

β. Είδαμε τόσα καπνογόνα στην Ευρώπη, που η πρώτη μας επαφή με την απέναντι εστία να γίνεται στο 6′ από την κάπνα, και ακόμα και έτσι ο Θρύλος έχανε και μέσα σε μία 3ετία τελικά καθαρίζει ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ όπως η Ατλέτικο.

γ. Είδαμε μπουκάλια, καρέκλες κτλ. και ο Θρύλος έπαιζε κεκλεισμένων ζημιώνοντας την ομάδα από ένα sold out, επιπλέον χρηματικό πρόστιμο και απαξίωση από Πλατινί και άλλους “Πατέρες” που μας θεωρούσαν ζούγκλους! Ο Ερυθρός Αστέρας και τα αδέρφια μας στη Σερβία, ακόμα πληρώνουν τέτοιες συμπεριφορές, με την Ευρώπη τόσα χρόνια μετά να μην τους “σφυρίζει” ακόμα και μέσα στο Μαρακανά. Η Λάτσιο? Που είναι η Λάτσιο? Τα ίδια! Ε τι νομίζετε, μασάει η UEFA από τέτοια? Και η Ρεάλ να τα κάνει, όσο και αν αμφιβάλλει κανείς τα ίδια θα πάθει! Είναι τόσο ακριβό το Champions League παίδες που δε ρισκάρει κανένας Πλατινί την απαξίωση του αθλήματος με κυνηγητά και οδομαχίες. Πλέον διαλέγει τον κόσμο της και όποιος ακολουθεί τους κανόνες είναι μέσα, όποιος το παίζει μάγκας, παίζει στα χωράφια!

Γιατί λοιπόν να μη στηρίξουμε την αναβάθμιση του αθλήματος και να παρασυρόμαστε στο βούρκο από κατά τη γνώμη μας ανήθικους καναλάρχες που κρύβουν τη γύμνια τους μέσα στη γενική απαξίωση και το χάος. Όχι μάγκες δε θα το επιτρέψουμε! Εμείς οι Γαύροι είμαστε πιο μάγκες και με τη στάση μας θα τους βάλουμε τα γυαλιά!

Γιατί να μην πούμε Μπράβο ρε παιδιά, επειδή δε μας είπαν? Χεστήκαμε, όταν όλοι η Ευρώπη μας έχει πει μπράβο, εμείς θα περιμένουμε τα μέσα του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ? Δηλαδή αν μας πει η Πράσινη και τα Σπορ του Βορρά θα έχουμε κάνει επιτυχία ενώ αλλιώς όχι? Δεν είναι λογικό. Εμείς θα κάνουμε την αρχή ρε, θα τους δείξουμε πως σιγά, τι έγινε, σιγά το πράγμα, μπράβο ρε, κερδίσατε και ρίξατε και εξάρα! Ε και? Τι? Άλλαξε κάτι? Το να μην παραδεχτείς τη νίκη του άλλου σε κάνει τι? Πιο έξυπνο, πιο δυνατό? Πιο μάγκα? Τι σε κάνει? Το να το παραδεχτείς όμως σε κάνει!

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην αφήνουμε και αμπάλωτα σημεία, δεν είπε κανείς μπράβο επειδή κέρδισαν πχ. τη Βέροια, αλλά επειδή έβαλαν άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι της χώρας μας, όπως μπράβο είπαμε και στον Αστέρα Τρίπολης όπου έκανε ένα μικρό θαύμα, στάθηκε και τσίμπησε βαθμό μέσα στη ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, ένα γήπεδο που έχει υποφέρει όλη η Ευρώπη και πάει η τιμημένη Αρκαδία και κόβει βαθμό από τους Τούρκους! Έτσι είναι τα πράγματα ρε αλάνια, μην τραβάτε τη ζωή στα άκρα με βιαστικές απόψεις και τομές, όλα μέσα είναι, η νίκη, η ήττα και η αποδοχή και το πικάρισμα!

Φαντάζεστε πέρσι μετά τα 3 από το Βάζελο να μπορούσαμε να πούμε μπράβο? Τι θα παθαίναμε δηλαδή? Θα άλλαζε κάτι? Ήταν ένα ματς ειδικών συγκυριών και συνθηκών! Το μυαλό των παικτών ήταν στο Μάντσεστερ, τη οποία μόλις είχαν συντρίψει καθολικά και έκαναν την Ευρώπη να παραμιλάει, κάθεται και το συμβάν με τον Ολαϊτάν και τα πόδια των παικτών κόβονται στα δύο, και φάγαμε 3! Ε και? Πόσες φορές ρίξαμε 4 στο Βάζελο, ακόμα και στη Λεωφόρο. Μπράβο τους ρε, είχαν έρθει με μία ομάδα της σειράς, με νεαρά παιδάκια που έβλεπαν το Καραϊσκάκη και έτρεμαν από την τηλεόραση και κέρδισαν. Τους έκατσε! Τι να κάνουμε τώρα? Να τους απαξιώσουμε? Γιατί? Για να περάσει έτσι στα ψιλά και να μη βάλουμε ούτε εμείς μυαλό?

Παράθεση σχολίων στο φβ :

φίλος Αντώνης : όχι αδερφέ δεν γκρινιάζουμε άδικα. όλη μέρα μας βρίζουν. Για ποιο λόγο να τους πω Μπράβο?????

Η Μίντιλαντ ήταν καλύτερη από την Μινσκ μιας και έπαιζε σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ. και μιας και μιλάς για επίπεδο θα έπρεπε να ξέρεις ότι για να μπορέσεις να τους αντιμετωπίσεις πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι και να χρειαστεί να τους φερθείς όπως αυτοί σε εσένα τότε ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις.

Επιπλέον τι θα κερδίσεις αν τους συγχαρείς???? Το πιθανότερο ειναι να πουν την Ατλέτικο, Ατλέτικο Κερατσινίου. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

RedVoice.gr : Κοίταξε Αντώνη, σωστά τα λες, αλλά το ταλαίπωρο το ποδόσφαιρο έφτασε να κόβει 1500 και πολλά λέω εισιτήρια σε αγώνα Σουπερλίγκ για τέτοιο μίσος που τόσα χρόνια διαιωνίζουμε.

Η εύκολη λύση είναι να το ρίξεις στην κρίση, μια σύντομη όμως ιστορική διαδρομή στην Ελλάδα του ’78 και του ’82 (τυχα’ιες οι χρονολογίες) θα σου δείξει 32000 σε Ολυμπιακός – Λάρισα πχ. ή με Διαγόρα, Καστοριά κτλ.και μιλάμε για μια Ελλάδα πολύ φτωχότερη από τη σημερινή! Ιστορικό βίντεο από Λεωφόρο θα σου δείξει τους Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς δίπλα δίπλα και δε λέω αυτό σήμερα είναι ουτοπία, αλλά κρίμα να ανοίγουν κεφάλια και να χάνονται ζωές επειδή κάποιοι φανατίζονται υπέρμετρα από άλλους έξυπνους που τους βολεύει!

Αυτός ο άνθρωπος που χτυπήθηκε στην Κρήτη, κάποιου είναι πατέρας, γιος, σύζυγος, αδερφός, ε δεν μπορεί τώρα να μιλάμε για το Μπράβο στον ΠΑΟΚ! Είμαστε στο 2014, ώρα να πατήσει στην ίδια χρονολογία και η νοοτροπία μας, γιατί σίγουρα ακόμα και οι Νεάνερταλ θα χέζονταν να τα βάλουν μαζί μας!

————————————————————————————————

Ε ναι ρε μάγκες, ώρα να πατήσουμε στο 2014 και όχι στο -2014. Εδώ ο πιο “άρρωστος” κόσμος πιθανώς του πλανήτη, εμείς, που αν μας πείραζες την ομάδα τα κάναμε Γης Μαδιάμ, και τώρα που ο Θρύλος μας γεμίζει χαρά βλέπουμε ότι οπαδικά βαδίζουμε σε καλύτερα μονοπάτια! Κάποτε λέγαμε ότι μας κόβει η UEFA τα καπνογόνα, τι θέλει, εκκλησία θέλει το γήπεδο?

Ε μη μου πει κανείς ότι την Τρίτη το γήπεδο ήταν εκκλησία, θα τρελαθώ! Καμίνι ήταν και δεν το ζήσαμε μόνο όσοι ήμαστε μέσα, γνωστοί και φίλοι έλεγαν πως ακόμα και από την τηλεόραση πέρναγε ο πανζουρλισμός!!! Πέρσι ήταν εκκλησία που τα Γαλλάκια της Παρί στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαν να σταυρώσουν μπαλιά? Ούτε να συνεννοηθούν δεν μπορούσαν γιατί το καμίνι μας είχε αρπάξει φωτιά και δεν έσβηνε με τίποτα! Και στο τέλος φάγαμε 4 και πάλι ήμασταν “Άρρωστοι με τον Ολυμπιακό” και φύγαμε ικανοποιημένοι γιατί ο Θρύλος μας γέμισε προσδοκία με αυτό που παρουσίασε στα πρώτα 45′.

Όλα λοιπόν είναι θέμα νοοτροπίας, η οποία με σκληρή δουλειά αλλάζει και αν όλοι βάλουμε το χέρι μας μπορούμε να πάμε προς το ακόμα καλύτερο.

Η κουβέντα αυτή τελειωμό δεν έχει και μπορούμε να μιλάμε για μέρες με το… “Γιατί εμείς…”, “Γιατί αυτοί…” κτλ.

Κρατήσαμε όμως το καλύτερο για το τέλος, τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μίλησε και είναι ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ!
Σε γαύρικο σάιτ, το Μπράβο στον ΠΑΟΚ πήρε 382 like και 44 κοινοποιήσεις στο φβ :

redvoice1

και 522 στην ιστοσελίδα :

redvoice2

Ε ναι, ο κόσμος του Θρύλου είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του και μπορεί να συγχαρεί και τον αντίπαλο στην Ευρωπαϊκή επιτυχία!

Αυτή είναι ΝΙΚΗ αλάνια, όπως νίκη θα είναι και της ΟΜΑΔΑΣ στο γήπεδο, στις 4 γραμμές με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!

Και μακάρι τότε να βρουν αυτοί τη δύναμη να μας πούνε ΜΠΡΑΒΟ, να δούμε επιτέλους κάτι παραπάνω σε αυτή τη χώρα, αν όχι, πάλι θα ξέρουμε το μέγεθος της νίκης μας και ο θρίαμβος θα κάνει το γύρο της Ευρώπης!

Αυτά… και άλλα πολλά, εδώ είμαστε!!!